MFC De Marke (Hattem) zoekt Allround Zweminstructeur

Ben jij die sociale, enthousiaste Allround Zweminstructeur die werken met gasten elke dag een uitdaging vindt, graag de handen uit de mouwen steekt en ook in de weekenden beschikbaar is? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent een representatieve, gemotiveerde en betrouwbare medewerker, die dienstverlenend is ingesteld.
  • Je zorgt dat onze gasten veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg je voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega’s zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon & veilig is.
  • Je bent creatief in je zwem- en/of doelgroeplessen en kan deelnemers makkelijk motiveren. Naast het lesgeven, toezichthouden en schoonmaak, organiseer je ook allerlei activiteiten in het zwembad voor diverse doelgroepen.

Wat zoeken we?

Je beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur, geeft met plezier de reguliere + privé ABC-zwemlessen aan kinderen en volwassenen, schoolzwemmen en evt. doelgroeplessen (zoals (Fifty) Fit, BPK, Pilates, Bootcamp, Jogging, etc.) Voorkeur in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma inclusief reanimatie en je hebt een servicegerichte houding richting bezoekers en collega’s.

Dit bieden wij jou

We bieden een marktconform salaris en werken in een leuk team waarbij je samen de verantwoordelijkheid draagt. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie (schaal 5).

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 januari je c.v. en motivatie naar zwemzaken@mfcdemarke.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hattem
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 08-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

MFC De Marke

MFC De Marke is de ontmoetingsplaats voor Hattem en omgeving. Hier komen mensen samen om te praten, vergaderen, sporten, zwemmen, toneelspelen en ga zo maar door. Het gebouw leent zich prefect voor het houden van uitvoeringen voor verenigingen, het organiseren van events of seminairs en biedt ook plaats aan peuterspeelzaal & peuteropvang.

MFC de Marke heeft prachtige sportzalen met kleedruimtes en douches, een leuke bar en ontmoetingsruimte, meerdere kleine en grotere zaalruimtes en ‘onder één dak’ vindt u ook een prachtig zwembad. Uiteraard is rondom het gebouw een gratis ruime parkeergelegenheid.

Voor meer informatie www.mfcdemarke.nl.

E.B.T.C.