Maastricht Sport / Geusseltbad zoekt zwemonderwijzer

Wat zoeken wij?
Het Geusseltbad is op zoek naar een enthousiaste zwemonderwijzer die naast een aantal vaste urenook flexibel inzetbaar is als vervanger van de collega zwemonderwijzers.

Wat zijn je taken?
Je taak bestaat uit het primair uitvoeren van publieksgerichte zwemactiviteiten zoals schoolzwemmen en particuliere zwemlessen. Daarnaast behoort, afhankelijk van ervaring en opleiding, inzet op doelgroep activiteiten en toezicht tot de mogelijkheden. In het Geusseltbad worden van maandag t/m vrijdagvanaf 16.00 uur en op de zaterdagochtend zwemlessen verzorgd op basis van de Easyswim methodiek. Ervaring hiermee is een pre maar niet noodzakelijk.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 10 december naar:
Maastricht Sport / Geusseltbad
T.a.v. Corine Persijn
E-mail: corine.persijn@maastricht.nl

Maastricht Sport / Geusseltbad

Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 90 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.
Het Geusseltbad heeft 4 binnenbaden (zorgbad,wedstrijdbad, combibad, recreatiebad) en een buitenbad met ligweide.
Voor meer informatie www.geusseltbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Pomaz