Het Van Maanenbad / Sportfondsen Rotterdam Noord zoekt Medewerker Technische Dienst

Als Medewerker Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzorging van de gebouwen en het terrein. Ook zorg jij ervoor dat de technische staat van de installaties voldoet aan de gestelde eisen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Jij signaleert storingen en verricht eenvoudige reparaties. Dankzij jouw inzet ziet de accommodatie er altijd als nieuw uit en zwemmen onze bezoekers in fris en helder zwemwater.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een mbo niveau 2 diploma richting Techniek. Daarnaast heb je kennis van installaties, geautomatiseerde systemen als gebouw beheersystemen en ben je, bij voorkeur in het bezit van een VCA en VOP certificaat. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Jij bent iemand die aandacht heeft voor details en nauwkeurig voorgeschreven instructies volgt. Je hebt twee rechterhanden en blijft geconcentreerd bij routinematige werkzaamheden. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Het Van Maanenbad is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Denk jij dat je je bij ons thuis gaat voelen? Dan willen we alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak op jouw lijf geschreven is. Stuur voor 15 oktober 2017 je motivatie en CV naar vanmaanenbad@sportfondsen.nl o.v.v. “Medewerker Technische Dienst”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Het Van Maanenbad

Het Van Maanenbad heet officieel Sportfondsen Rotterdam Noord, maar zo noemt bijna niemand het. Sinds de opening in 1937 hebben al ruim 20 miljoen mensen van het bad gebruik gemaakt. Het zwembad is een Rijksmonument en in 2015 geheel gerestaureerd. De medewerkers van het zwembad zijn allemaal erg betrokken bij het zwembad en haar bezoekers en vormen een hecht team. Stuk voor stuk dragen zij dit bijzondere zwembad een warm hart toe.
Voor meer informatie www.vanmaanenbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variopool