Interactie Sportbedrijf Ermelo zoekt Zweminstructeur / Toezichthouder

Als zweminstructeur sta je garant voor het enthousiast, vakkundig en veilig verzorgen van zwemlessen. Ook verzorg je afwisselende watergymlessen voor scholen en doelgroep lessen voor onze gasten.
Je communiceert vlot met ouders over de voortgang van de zwemles en je zorgt dat onze accommodatie schoon blijft. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen en zorg je er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze accommodatie.

Persoonlijk profiel

  • Je bent in bezit van diploma Zweminstructeur (zwem-ABC) of bereid dit te halen
  • Je hebt een professionele en enthousiaste houding
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent in het bezit van een EHBO en reanimatie diploma
  • Het is een pré als je in het bezit bent van een BHV diploma

Wij bieden

  • Jouw werkgebied is sportcentrum Calluna dat bestaat uit een sporthal, binnenbaden, vergaderzalen en een sportcafé. Je belandt in een dynamische en sportieve werk-omgeving met zweminstructeurs, buurtsportcoaches en back office medewerkers.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens Vermo CAO
  • Inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring (schaal 4 of 5)

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wanneer je wordt geselecteerd voor de functie

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar vacature@interactie-ermelo.nl

Vragen?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Marjo de Groot, Manager Interactie Sportbedrijf 06-32453540

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Ermelo
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Interactie Sportbedrijf Ermelo

Interactie Sportbedrijf Ermelo is verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en het onderhoud van diverse sportfaciliteiten van de Gemeente Ermelo én de uitvoering van het sportbeleid van de Gemeente Ermelo. Er wordt gewerkt in een teamgerichte structuur, waarbij de medewerkers samen zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat.

Onze kernwaarden zijn professioneel, resultaatgericht, flexibel en lerend. Wat inhoudt dat iedereen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om het werk goed te doen. De klant staat altijd centraal, maar natuurlijk wel in de juiste proporties. We bewegen mee en gaan flexibel om met veranderingen, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten. En we werken met plezier samen om een zo’n goed mogelijk resultaat te behalen.

Voor meer informatie www.interactie-ermelo.nl.