Het Marnix (Amsterdam) zoekt zwemlesgever

Voor het Marnix, het beste en leukste zwembad van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zwemlesgever (m/v)

In deze functie houd je je bezig met toezichthouden en het geven van ABC-zwemlessen. Misschien heb je ook al ervaring in het geven van aqua sportief lessen of ouder en kind? Zo niet dan kun je bij ons ook de ervaring opdoen als je dat zou willen. (Ook het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden)

Natuurlijk schep jij er plezier in om de bezoekers zo goed mogelijk te instrueren en motiveren in het veilig en doelgericht zwemmen. Daarnaast houd je toezicht op bezoekers om de veiligheid en kwaliteit te garanderen, verleen je EHBO, bewaak je de kwaliteit van het zwemwater en verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Wie zijn wij?
Het Marnix is een icoon in het centrum van Amsterdam. In onze sportaccommodatie wisselen de zwemlessen, doelgroep activiteiten en recreatieve uren elkaar in hoog tempo af. We ontvangen met plezier veel verschillende bezoekers!

Wat vinden wij belangrijk

  • Je beschikt minimaal over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met de aantekening zwemmen)
  • Je hebt een diploma lifequard/toezichthouden
  • Je vind het geen probleem om wisselende diensten en vooral weekenden te werken.
  • Hoe meer allround je kan worden ingezet hoe meer uren wij voor je beschikbaar hebben.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je verdient tussen € 2000,- en € 2700 bruto per maand bij een 38-urige werkweek
  • Het betreft een flexibele functie, dit kan zowel doordeweeks, in het weekend, overdag als ’s avonds zijn. Uiteraard is het rooster in overleg met jou!
  • Kom je bij ons werken? Dan behoren mogelijkheden tot interne opleidingen tot devmogelijkheid. Het is aan jou hoe ver je door wilt groeien!
  • Het Marnix is prima bereikbaar met het OV of de fiets. Parkeren in de buurt van het Marnix is niet gratis.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 oktober je c.v. en motivatie naar vacature@hetmarnix.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Het Marnix

Het Marnix is een icoon in het centrum van Amsterdam. In onze sportaccommodatie wisselen de zwemlessen, doelgroep activiteiten en recreatieve uren elkaar in hoog tempo af. We ontvangen met plezier veel verschillende bezoekers!

Voor meer informatie www.hetmarnix.nl.