Het Marnix (Amsterdam) zoekt Zwembadmedewerkers die het leuk vinden om door te groeien

Voor het Marnix, het beste en leukste zwembad van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zwembadmedewerker/zwemlesgever (m/v) die de ambitie heeft om door te groeien naar een allrounder. Het is aan jou hoe ver je door wilt groeien!

Ben je al een allrounder? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om te solliciteren

Functieomschrijving
In deze functie houd je je bezig met het leiden van ABC-zwemlessen en krijg je de kans om door te groeien naar een functie tot allrounder op het gebied van aqua sportief lessen en/of ouder en kind lessen.

Natuurlijk schep jij er plezier in om de bezoekers zo goed mogelijk te instrueren en motiveren in het veilig en doelgericht sporten. Daarnaast houd je toezicht op bezoekers om de veiligheid en kwaliteit te garanderen, verleen je EHBO, bewaak je de kwaliteit van het zwemwater en verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Wie zijn wij?
Het Marnix is een icoon in het centrum van Amsterdam. In onze sportaccommodatie wisselen de zwemlessen, doelgroep activiteiten en recreatieve uren elkaar in hoog tempo af. We ontvangen met plezier veel verschillende bezoekers!

Profiel

  • Je beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met de aantekening zwemmen).
  • Je geeft met plezier reguliere ABC-zwemlessen aan kinderen en volwassenen.
  • Je geeft al aquasportief lessen of je zou je graag ontwikkelen op dit gebied.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een allrounder kan bij ons doorgroeien naar een salaris van € 2700 bruto per maand maar ben je een beginnend lesgever dan start je tussen de € 2000,- en € 2100,- bij een 38-urige werkweek.
  • Het betreft een flexibele functie, dit kan zowel doordeweeks, in het weekend, overdag als ’s avonds zijn. Uiteraard is het rooster in overleg met jou!
  • Het Marnix is prima bereikbaar met het OV of de fiets. Parkeren in de buurt van het Marnix is niet gratis.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 augustus je c.v. en motivatie naar vacature@hetmarnix.nl

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000,00 – € 2.500,00

Het Marnix

Sportbedrijf Amsterdam Centrum wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de gezondheid van Amsterdammers door het aanbieden van kostenefficiënte, innovatieve en klantgerichte sportaccommodaties die eigendom zijn van de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Centrum. Bij St. Sportbedrijf Amsterdam Centrum werken mensen met passie en plezier. Wij zijn enthousiast en we willen onze kennis graag delen. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker, ongeacht de functie, als persoon bij onze organisatie past.

Voor meer informatie www.hetmarnix.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz