Gemeente Velsen zoekt Teamleider Bedrijfsbureau

Wat ga je doen als teamleider bedrijfsbureau?

Jij zorgt voor professionele en waterdichte (financiële) administratieve processen, aan de voorkant maar ook tijdens de uitvoering en de controle, daarbij is een zakelijke kijk zeker niet verkeerd. Er wordt gewerkt binnen wettelijke kaders en gemeentelijke voorschriften.

Dankzij jou verlopen de administratieve processen efficiënt, jij kunt goed anticiperen op (on)verwachte ontwikkelingen in de bedrijfsvoering en durft zelf beslissingen te nemen. Je coördineert de werkzaamheden en stuurt op inhoud, voortgang en resultaat maar helpt op onderdelen zelf ook een handje mee in de uitvoering.

Het accent van jouw werkzaamheden ligt op de administratieve organisatie van zwembad De Heerenduinen (264.000 bezoekers in 2018). Ingebed en in samenhang met de bedrijfsvoering van

het gehele sportbedrijf, om die reden werk je ook heel nauw samen met de coördinator en deandere collega’s van het bedrijfsbureau van sportloket Velsen.

Je stuurt een team van 5 tot 6 medewerkers van de receptie in het zwembad aan, die je coacht en begeleidt en ook jouw collega teamleiders zwemzaken weten jou te vinden in voorkomende kwesties. Als rechterhand van de bedrijfsleider zwembad ben jij het aanspreekpunt als deze niet aanwezig is. Daarnaast tover je met gemak diverse rapportages en contractgegevens uit onze databases en bij gesignaleerde afwijkingen kom jij direct in actie om het doelmatig- en rechtmatig op te lossen. Samen met je collega-teamleiders zwemzaken en de bedrijfsleider draag je zorg voor een optimale aanspreekbaarheid en aanwezigheid tijdens de openingstijden over alle dagen van de week. Tijdens deze diensten ben je integraal (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn en welbevinden van de gasten en medewerkers.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 22 juli je c.v. en motivatie naar sportloket@velsen.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Minne Dolstra (Afdelingsmanager), tel. 0255-531888 / 06-49653729.

Locatie: IJmuiden
Provincie: Noord-Holand
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 3.500,00 – € 5.000,00

Gemeente Velsen

Van levendige havens met industrie tot brede duinen en watersport. De gemeente Velsen heeft haar ca. 70.000 inwoners, ondernemers en bezoekers veelte bieden. Zo beschikt het ook over een breed aanbod van goede en aantrekkelijke sportvoorzieningen. De afdeling Sportzaken (sportloket Velsen) is nu een onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Er werken ongeveer 55 medewerkers, verdeeld over 38 fte en de werkeenheden zwembad, sportaccommodaties en sportstimulering. Zij zijn werkzaam op verschillende locaties, in of op onze sportcomplexen zoalssporthallen, gymzalen, sportparken en zwembad De Heerenduinen. Het bedrijfsbureau faciliteert en ondersteunt alle werkprocessen. Er wordt geopereerd als sportbedrijf met wisselendeopenstellingen en activiteiten, gerelateerd aande programmering, de vraag en het seizoen. Het zwembad bijvoorbeeld is 52-7-90 (weken-dagen-uren) geopend.

Voor meer informatie www.zwembadvelsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz