Gemeente Utrecht zoekt Coordinator Zwembad

Vastgoedexploitatie (VGE) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van een groot deel van het Utrechtse vastgoed. Denk aan zwembaden, begraafplaatsen, parkeergarages. We zorgen voor gastvrijheid én leveren facilitaire diensten. Ons doel daarbij is tevreden klanten, een optimale bezetting en een goede bedrijfsvoering. We sturen naast klanttevredenheid ook op de kosten en baten van de accommodaties. Samen met zes andere afdelingen vormen we Stadsbedrijven. Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Iedereen ziet ons werk!

Dit is je werk
Als coördinator van het zwembad lever je een bijdrage aan de verdere optimalisatie van de Utrechtse Zwembaden

Concreet houdt dit in dat jij:

 • Zorgt dat de uitvoering van werkzaamheden op de werkvloer goed verloopt, afwijkingen/bijzonderheden in de organisatie signaleert en rapporteert naar de bedrijfsleider;
 • Alle klantcontacten in het zwembad coördineert en correct afhandelt;
 • Medewerkers coacht en begeleidt op vakinhoudelijke kennis en uitvoering van hun werkzaamheden;
 • Vakspecialist bent op de gebieden; zweminstructie, recreatie, toezicht, kassa, receptie, doelgroepen en schoonmaak.

Dit bieden we je
We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende set verantwoordelijkheden. Tegelijk hoort daar een passend salaris bij. Onderstaand vind je ons aanbod, kijk ook even verder op de onderstaande link voor de rest van de voorwaarden.

 • Een 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 2170, – en € 3176, – op basis van 36 uur (schaal 7). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris.
 • We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk voor onze medewerkers. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om op verschillende locaties en bijvoorbeeld thuis te werken.
 • We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en opleidingen.
 • Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding kijk je hier.

Dit vragen we van je

 • MBO 4 werk- en denkniveau Opleiding zwemonderwijzer c.q. CIOS opleiding met aantekening zwemmen of ALO
 • In bezit van een geldig EHBO diploma, BHV diploma, zwemmend redden diploma A of brevet 5
 • Drie jaar relevante werkervaring (ervaring in aansturing van team)
 • Ervaring in het opstellen van personeelsroosters en kennis van MS Office

Specifieke functiekenmerken:

 • Samenwerken
 • Coachen
 • Flexibiliteit

Dit is handig om te weten

 • Enthousiast geworden om als Coördinator zwembad aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie vóór 10 mei 2021 Heb je vragen over de vacature of de organisatie neem dan contact op met Berry Werkman, Bedrijfsleider, 06 398 919 39.
 • Na de briefselectie laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
 • In verband met de Corona/Covid-19 maatregelen hebben wij onze sollicitatieprocedures aangepast. We maken zoveel mogelijk gebruik van video bellen voor de sollicitatiegesprekken. Op die manier kunnen we jouw sollicitatie zo goed mogelijk door laten gaan. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek nemen we contact met je op en bespreken we hoe het videogesprek in zijn werk gaat.
 • De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 10 mei op deze vacature via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Utrecht
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht is een grote organisatie. Werken bij de gemeente kan dus op veel gebieden. Lees hier over de verschillende organisatieonderdelen.

Ons opvallende en moderne stadskantoor staat direct naast station Utrecht Centraal. Dit is de centrale plek waar we inwoners snel helpen. En het is de plek waar jij lekker kunt werken en collega’s kunt ontmoeten. Tenminste, als je niet thuiswerkt. Natuurlijk zijn ook veel collega’s duidelijk zichtbaar in de stad. Denk aan de BOA’s en de mannen en vrouwen van de groenvoorziening en afvalverwerking. Anderen werken op verschillende locaties in Utrecht. Zoals bij de zwembaden, de wijkbureaus, de centra voor Jeugd en Gezin en Stadsbedrijven. In totaal zijn we met ruim 4.000 collega’s. Hierdoor hebben we een groot netwerk. In de organisatie, in de stad en op nationaal en internationaal niveau. Die omvang maakt het mogelijk om écht verschil te maken in Utrecht.

We bieden ruimte aan iedereen, met talent als basis en diversiteit als kracht. Je krijgt de ruimte om je talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Er zijn volop kansen. Het is aan jou om ze te pakken. Iedereen is welkom in Utrecht. Hoe we de verschillen in elkaar benutten? Dit vertellen we je graag op onze pagina over de gemeente Utrecht als diverse en inclusieve organisatie.

Voor meer informatie www.werkenbijutrecht.nl.

RBI Corrosion