Gemeente Utrecht zoekt coördinator voor de Utrechtse zwembaden

Als coördinator van het zwembad lever je een bijdrage aan de verdere optimalisatie van de Utrechtse Zwembaden

Concreet houdt dit in dat jij:

 • Zorgt dat de uitvoering van werkzaamheden op de werkvloer goed verloopt, afwijkingen/bijzonderheden in de organisatie signaleert en rapporteert naar de Locatiemanager
 • Alle klantcontacten in het zwembad coördineert en correct afhandelt.
 • Medewerkers coacht en begeleidt op vakinhoudelijke kennis en uitvoering van hun werkzaamheden.
 • Vakspecialist bent op de gebieden; zweminstructie, recreatie, toezicht, kassa, receptie, doelgroepen en schoonmaak.

Dit is jouw werkplek
Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Iedereen ziet ons werk!

Je gaat werken voor de afdeling Vastgoedexploitatie. Vastgoedexploitatie (VGE) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de exploitatie van een groot deel van het Utrechtse vastgoed. Denk daarbij aan binnen- en buitensportaccommodaties, zwembaden, multifunctionele accommodaties, buurtcentra, volkstuinen, begraafplaatsen en auto- en fietsparkeergarages. Elk gebouw of terrein dat we exploiteren en onderhouden is uniek. We zorgen voor gastheerschap én leveren facilitaire diensten. Daarbij sturen we op de financiële baten en lasten en programmeren we de activiteiten zo efficiënt mogelijk. Ons doel daarbij is een tevreden klant, een optimale bezetting en een goede bedrijfsvoering.

De Utrechtse zwembaden bestaan uit vier locaties: Zwembad Den Hommel, Zwembad De Kwakel, Zwembad Fletiomare en het buitenbad De Krommerijn. De Utrechtse zwembaden vervullen een maatschappelijke taak op het terrein van zwemvaardigheid, recreatief zwemmen en er is een voorziening voor de zwemsportverenigingen. Je gaat werken voor één van de bovengenoemde zwembaden, maar je wordt aangenomen voor Utrechtse Zwembaden.

Dit breng je mee

 • MBO 4 werk- en denkniveau
 • Opleiding zwemonderwijzer c.q. CIOS opleiding met aantekening zwemmen of ALO
 • In bezit van een geldig EHBO diploma, BHV diploma, zwemmend redden diploma A of brevet 5.
 • Drie jaar relevante werkervaring (ervaring in aansturing van team)
 • Ervaring in het opstellen van personeelsroosters en kennis van MS Office

Specifieke functiekenmerken

 • Samenwerken
 • Coachen
 • Flexibiliteit

Dit bieden we jou

 • We willen dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. Daarom willen wij dat jij met plezier naar je werk gaat. Zo werken we optimaal samen aan een mooie stad. Dit bieden wij jou aan:
 • Een werkweek van 36 uur met een bruto maandsalaris (op basis van 36 uur) tussen de € 1877 (aanloopschaal) en € 3114 (functionele schaal). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten voor de afstand woon-werk verkeer bij gebruik van het openbaar vervoer of fiets.
 • Je ontvangt voor deze functie een inconveniëntentoeslag en daarnaast ontvang je een toeslag onregelmatige dienst voor het werken in roosterdiensten
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17.05% van je salaris.
 • We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse cursussen en trainingen
 • Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden kijk op: www.werkenbijutrecht.nl/arbeidsvoorwaarden

Goed om te weten
Wij laten je weten of je wel/niet wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis en diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je onder andere ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. En die verwelkomen we.

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden om als coördinator van het zwembad aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht? Solliciteer direct online via www.werkenbijutrecht.nl.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure?
Neem dan contact op met de heer Plaggenborg, Locatiemanager zwembad Fletiomare mobiel 0614292303.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Utrecht
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Gemeente Utrecht

Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Iedereen ziet ons werk!

Voor meer informatie www.werkenbijutrecht.nl.