Gemeente Leiden zoekt Toezichthouders Zwembaden

Als toezichthouder ben jij degene die er voor zorgt dat alles in en om het zwembad goed verloopt. Je let op dat mensen zich aan de regels houden, er niemand verdrinkt en alles ordelijk verloopt. Je bent de gastheer/vrouw van ons zwembad, en zorgt ervoor dat mensen het naar hun zin hebben. Tevens houdt je je bezig met schoonmaakwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een veilige omgeving (legionella preventie).

Wat vragen wij van jou?
Om je werk met plezier en goed uit te kunnen voeren, vragen we het volgende van je:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je hebt een goede zwemvaardigheid (deze wordt getest); Je bent bijvoorbeeld in staat een “duikpop” van 3,5 meter diepte op te duiken.
  • Als je een geldig BHV/EHBO diploma hebt is dat een pré.
  • Je hebt kennis van gebruik van schoonmaakmiddelen.
  • Je bent oplettend en hebt oog voor detail.
  • Je hebt een klantgerichte instelling.
  • Je woont in Leiden of de directe omgeving, in ieder geval is je reisafstand minder dan 10 km, in verband met snelle oproepbaarheid.

Wat bieden wij jou?

  • Een opdracht voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
  • Je salaris is, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, maximaal € 2.470,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 4), inclusief onregelmatigheid toeslag voor de weekenden. Afhankelijk van je ervaring begin je in een aanloopschaal, schaal 3. (max. € 2.342,- bij 36 uur).
  • Een klantgerichte en op resultaat gerichte, informele werksfeer.

Meer over de afdeling:
Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. De cluster bestaat uit 5 teams; team Ondersteuning, team Regie Integraal Beheer den 3 uitvoerende teams Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling en Reiniging en Sport. Binnen de cluster werken ongeveer 350 medewerkers. De Toezichthouder voert haar/zijn taken uit in zwembaden van de gemeente Leiden. Je hebt een belangrijke rol in het houden van toezicht op recreatief zwemmen. Er wordt gewerkt in wisselende diensten en in het weekend en vakanties.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 1 december via onderstaande knop

Vragen?
Neem dan contact op met Toon Keijzer, op 071 – 5165399

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Leiden

Leiden is een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een prachtige historische binnenstad en een rijke traditie van kennis en cultuur. Met hart voor de stad, zo werken wij als gemeentelijke organisatie voor Leiden. We zoeken de samenwerking met de stad, haar inwoners, ondernemers en andere partijen om nieuwe, mooie en waardevolle ideeën en initiatieven te laten ontstaan en in de praktijk te brengen. De diversiteit van de stad zien wij graag terug in ons personeelsbestand, want samen maken we van Leiden en de Leidse regio een nog geweldiger plek.

Voor meer informatie www.gemeente.leiden.nl.
Pomaz