Gemeente Leiden zoekt Allround Zweminstructeur

Wat zijn de werkzaamheden?
Je functie is veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Je geeft in ieder geval zwemles en als je ook doelgroep activiteiten kunt verzorgen, zoals bijvoorbeeld lessen op muziek, dan zijn we helemaal blij met je. Toezichthouden in de zwembaden hoort natuurlijk ook bij je functie waarbij je de veiligheid en hygiëne goed in het oog houdt.

Tevens verricht je alle voorkomende zwembadwerkzaamheden zoals onder andere schoonmaakwerkzaamheden binnen de accommodaties van de Leidse Zwembaden.

Wat neem je mee?
Om deze functie goed en met plezier te kunnen vervullen ben je bent gediplomeerd zwemonderwijzer of heb je CIOS met aantekening zwemmen en applicaties voor meerdere specialistische activiteiten. Tevens is het een pre als je een diploma Bedrijfshulpverlening en EHBO/Reanimatie hebt. Omdat wij ook s’ avonds en in het weekend open zijn, ben je bereid s’ avonds en in het weekend te werken. Je hebt plezier in het les geven, en hebt er geen moeite mee om mensen aan te spreken op hun gedrag.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijke functie in schaal 5 (max. € 2.599,- bij een 36-urige werkweek).
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste en slagvaardige collega’s.
  • Een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
  • De rechtspositie van de sector gemeenten, zoals vastgelegd in de Cao voor gemeenteambtenaren, de CAR/UWO.
  • Je krijgt naast je salaris ook nog een vrij besteedbaar budget bij ons, een Individueel Keuze Budget (IKB). Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen.

Enthousiast geworden over deze functie?
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 23 december tegemoet. Let op: sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze binnen komen via het online sollicitatieformulier.
Neem voor meer informatie over de werkzaamheden contact op met Monique van Petten, via telefoonnummer 071 – 516 7407 of met Mike de Boer, via telefoonnummer 071 – 516 7494.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met de Servicedesk HRM, via telefoonnummer 071 – 516 7400 of per mail.

Locatie: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Leiden

Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. De cluster bestaat uit 5 teams; team Ondersteuning, team Regie Integraal Beheer den 3 uitvoerende teams Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling en Reiniging en Sport. Binnen de cluster werken ongeveer 350 medewerkers. De zwemonderwijzer voert haar/zijn taken uit in sportcomplex de Zijl, het Vijf Meibad of zwembad de Vliet. In het Vijf Meibad en zwembad de Zijl wordt zwemles gegeven aan het speciaal onderwijs en groepsgewijze of particuliere lesgroepen. Voor beide zwembaden bestaat een uitgebreid doelgroepenaanbod waarbij lessen worden gegeven door vakbekwame zwemonderwijzers. Naast de lessen heeft iedere zwemonderwijzer een belangrijke rol in het houden van toezicht op recreatief zwemmen. Er wordt gewerkt in wisselende diensten en in het weekend en vakanties.

Voor meer informatie www.werkenindeleidseregio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck