Gemeente Harderwijk zoekt Zweminstructeur

Als zweminstructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van particuliere zwemlessen, schoolzwemmen en doelgroepactiviteiten.
Je verricht diverse werkzaamheden die met zwemlessen verband houden, zoals ouders te woord staan, lessen voorbereiden, schoonmaak, bijhouden van de voortgang en administreren in het digitale systeem.
Daarnaast houd je toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden en zorg je er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze baden.

Je hebt een diploma Zwemonderwijzer(es) of gelijkwaardig, je hebt ervaring in het verzorgen van zwemlessen en het is een pre als je ook lessen voor doelgroepen kunt verzorgen. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig EHBO/BHV-diploma of bereid deze te halen. Verder ben je flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (overdag, ’s avonds of in het weekend). Je bent klantgericht, gastvrij en verleent service en tot slot ben je een echte teamplayer!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 14 juli je c.v. en motivatie naar b.galjee@harderwijk.nl

Locatie: Harderwijk
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Harderwijk

De Gemeente Harderwijk bestaat uit 4 domeinen (Bestuur & Organisatie, Samenleving, Ruimte en het Stadsbedrijf). Een deel van de bedrijfsvoeringstaken is ondergebracht in het samenwerkingsverband Meerinzicht, waarin Harderwijk, Ermelo en Zeewolde participeren. Je gaat werken bij het Stadsbedrijf waar ruim 130 medewerkers aan het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de ontwikkeling van Harderwijk werken. In het domein Stadsbedrijf is de expertise op het gebied van realisatie & beheer, onderhoud, stadstoezicht en het sportbedrijf ondergebracht. Er wordt gewerkt in een teamgerichte structuur, waarbij de medewerkers samen in het team zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. Sportcomplex de Sypel staat centraal in het team Sport. Dit team bestaat uit 25 medewerkers. Een bezoek aan dit complex is een hele belevenis aangezien het complex bestaat uit twee sporthallen, een binnen- en buitenbad, vergaderzalen en een sportcafé. Een mooie uitdaging dus om hier aan de slag te gaan!

Voor meer informatie www.harderwijk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variopool