Gemeente Harderwijk zoekt Zweminstructeur

De Gemeente Harderwijk is op zoek naar een zweminstructeur voor zwembad de Sypel. Als zweminstructeur bij de Sypel sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van particuliere zwemlessen, schoolzwemmen en doelgroepactiviteiten.
Je verricht diverse werkzaamheden die met zwemlessen verband houden, zoals ouders te woord staan, lessen voorbereiden, schoonmaak, bijhouden van de voortgang en administreren in het digitale systeem.
Daarnaast houd je toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden en zorg je er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze baden.
Het is een pre als je ook aquasportlessen, baby- en peuterzwemmen en bewegingslessen voor ouderen kunt verzorgen, of je bereid bent je hiervoor op te leiden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 januari je c.v. en motivatie naar b.galjee@harderwijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Harderwijk
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Harderwijk

Harderwijk is een ondernemende gemeente met een open & menselijk karakter waar men op een ontspannen wijze kan wonen, werken & genieten. Hiervoor wil de Gemeente Harderwijk zich dan ook samen met haar medewerkers volledig inzetten. Dit doen we door middel van een ‘kleinere’ en flexibele overheid, waarin de samenleving wordt gefaciliteerd in plaats van gereguleerd. Hierin staat samenwerken en netwerken met de inwoners centraal. Ook is een deel van de bedrijfsvoering samengevoegd in het samenwerkingsverband Meerinzicht waar de Gemeenten Zeewolde en Ermelo ook zijn aangesloten. En aangezien de samenleving continu verandert, zijn wij ook blijvend in ontwikkeling.

De Gemeente Harderwijk bestaat uit 4 domeinen (Bestuur & Organisatie, Samenleving, Ruimte en het Stadsbedrijf). Een deel van de bedrijfsvoeringstaken is ondergebracht in het samenwerkingsverband Meerinzicht, waarin Harderwijk, Ermelo en Zeewolde participeren.

Je gaat werken bij het Stadsbedrijf waar ruim 130 medewerkers aan het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de ontwikkeling van Harderwijk werken. In het domein Stadsbedrijf is de expertise op het gebied van realisatie & beheer, onderhoud, stadstoezicht en het sportbedrijf ondergebracht. Er wordt gewerkt in een teamgerichte structuur, waarbij de medewerkers samen in het team zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat.

Sportcomplex de Sypel staat centraal in het team Sport. Dit team bestaat uit 25 medewerkers. Een bezoek aan dit complex is een hele belevenis aangezien het complex bestaat uit twee sporthallen, een binnen- en buitenbad, vergaderzalen en een sportcafé. Een mooie uitdaging dus om hier aan de slag te gaan!

Voor meer informatie www.harderwijk.nl.
RBI Corrosion