Gemeente Hardenberg zoekt Toezichthouder zwembaden

Wie ben jij?
Ben jij ervaren en/of leergierig? Wil je graag met veel plezier naar je werk gaan én van je werk thuiskomen? Kun je spontaan, open en vriendelijk omgaan met kinderen, volwassenen en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je bent flexibel, want een groot deel van jouw uren werk je op oproepbasis, dit kan overdag, in de avond en in de weekenden zijn op verschillende locaties.
Je bent in het bezit van een geldig EHBO-diploma met reanimatie en een diploma lifeguard. Beschik jij niet over deze diploma’s, maar ben je wel enthousiast, ook dan nodigen we je uit te reageren. Bij gebleken geschiktheid stellen wij je graag in staat deze diploma’s te behalen.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het houden van toezicht conform het toezichtplan, de schoonmaak en voert kleine technische werkzaamheden uit
Je bent gastvrij en servicegericht, maar tegelijk sta je stevig in je schoenen als de situatie aar om vraagt.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij de verschillende gemeentelijke zwembaden. In de wintermaanden zal dit in de binnenzwembaden zijn en in de zomerperiode is dit voornamelijk in het buitenbad.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 16 februari je c.v. en motivatie naar solliciteren@hardenberg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Gramsbergen & Hardenberg
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 1.500,00 – € 2.000,00

Gemeente Hardenberg

Wij hebben het beheer over 3 gemeentelijke zwembaden. Overdekt zwembad De Slag in Hardenberg, overdekt zwembad De Kiefer in Dedemsvaart en openluchtzwembad Hattemat in Gramsbergen.

Voor meer informatie www.hardenberg.nl.
VConsyst