Gemeente Den Haag zoekt Zwemonderwijzer

Wat ga je doen?
Met veel enthousiasme geef je vakkundig zwemles aan leerlingen van verschillende leeftijden. Tevens houd je het leerlingvolgsysteem bij en onderhoud je contact met de (ouders van) bezoekers. Tijdens de aqualessen zoals Fifty Fit, aquafitness en babyzwemmen weet jij het beste uit de deelnemers te halen. Samen met je collega’s bewaak je de veiligheid in en rond het water en houd je toezicht bij het vrij zwemmen volgens de WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden).
Je coördineert en begeleidt de activiteiten en bent in staat, waar nodig, een programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep. Je treedt preventief en adequaat op bij ongeregeldheden.

Met jouw klantvriendelijke instelling bewaak je de goede sfeer onder de bezoekers. Je treedt op indien nodig en blijft correct richting de klanten, je weet daarbij met tact én waar nodig met overwicht te handelen.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 9 december via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-36 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Den Haag

Wie zijn wij?
Productgroep Sportvoorzieningen
De productgroep Sportvoorzieningen is verantwoordelijk voor de exploitatie van zeven zwembaden en zeventien sporthallen.

Sport maakt Den Haag sterker!
De gemeente Den Haag heeft als ambitie dat iedere Hagenaar een leven lang sportief in beweging is. Sport biedt mensen de mogelijkheid met elkaar in verbinding te komen. Sport is daarmee een belangrijk middel om de samenleving te vitaliseren en een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke thema’s. In de ‘Sportnota 2015-2030’ staat deze ambitie beschreven.

Toekomstbestendige Sportorganisatie
Om de ambities van de gemeente Den Haag te kunnen realiseren, bouwt de Sportorganisatie van de gemeente Den Haag aan de toekomst. Door ervoor te zorgen dat het sportaanbod goed aansluit op de behoefte van de bewoners in de wijken. Dit betekent dat de organisatie in verbinding staat met verenigingen en organisaties in de wijk en vanuit gezamenlijke doelstellingen samenwerkt.

Kernwoorden voor de vernieuwde sportorganisatie zijn: slagkracht, resultaatgericht, effectieve en flexibele inzet van mensen en middelen, samenhang, eenduidigheid, duidelijkheid en plezier in het werk.
Variopool