Gemeente Berg en Dal zoekt Zweminstructeur

Wat ga je doen?

Samen met 10 collega’s ben je verantwoordelijk voor het geven van de zwemlessen en doelgroep activiteiten zoals aquasport, Meer Bewegen voor Ouderen en ouder/kind zwemles.  Tijdens de overige uren houd je toezicht tijdens recreatieve uren, kassawerkzaamheden en ben je bezig met (kleine) schoonmaakwerkzaamheden.

Wie zijn wij?

Je bent onderdeel van team Sport. Dit team bestaat uit 14 enthousiaste en leergierige collega’s. Vier collega’s werken in de sporthallen. Jij gaat je samen met jouw 10 andere collega’s grotendeels richten op de werkzaamheden in het zwembad. Naast het samenwerken met team Sport, heb je ook contact met andere collega’s binnen de gemeente.

De missie van team Sport is het bieden van een sportieve omgeving waarin alle leeftijden deel kunnen nemen aan sport- en recreatieve activiteiten.

Wij streven naar een levendige gemeenschap voor ogen waar inwoners toegang hebben tot binnensportaccommodaties, wat een gezonde levensstijl, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling bevordert.

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons komt werken, krijg je daar goede arbeidsvoorwaarden voor terug. De duur van de arbeidsovereenkomst is in eerste instantie tot 1 januari 2026 omdat de gemeente op dit moment nadenkt over de toekomst van het zwembad. De functie is gewaardeerd in schaal 5. Dit betekent een salaris van minimaal € 2.288,- en maximaal € 3.327,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast bieden wij:

  • een goede pensioenregeling via het ABP pensioenfonds;
  • 17,05% opbouw per maand aan extra financiële middelen. Dit mag je zelf maandelijks besteden en zit gebundeld in het IKB (individueel keuzebudget);
  • mogelijkheden in opleiding en ontwikkeling, waaronder onbeperkt toegang tot onze online academie;
  • een reiskostenvergoeding woon-werk bij een reisafstand vanaf 5 kilometer tot maximaal 40 kilometer enkele reis
  • fitnessen met korting via bedrijfsfitness Nederland; en
  • een smartphone en laptop van de werkgever.

Wie zoeken wij?

Je bent een collega met een open houding. Deze houding kenmerkt zich doordat je collegiaal, klantgericht en enthousiast bent. Ook ben je sportief, creatief en leergierig. Je bent in staat elke doelgroep te motiveren. En je kunt overzicht houden op de veiligheid. Je herkent je in onze missie en doelen.

Je hebt minstens een voltooide allround opleiding zwemonderwijzer afgerond. Rond je de opleiding binnenkort af? Of werk je als ZZP’er? Dan kun je ook solliciteren. Verder ben je in het bezit van een EHBO- en BHV diploma.

Waar kom je te werken?

Wij werken voor onze samenleving en inwoners. Hiervoor doen wij iedere dag ons best. En daar zijn we trots op! We zijn verbonden met de Berg en Dalse samenleving én met elkaar. We willen onze inwoners optimaal van dienst zijn en de ambities van ons bestuur ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat:

  •  we met elkaar en onze inwoners verbonden zijn;
  •  we resultaten centraal stellen, in lijn met onze ambities;
  •  we elkaar ruimte, verantwoordelijkheid en vertrouwen geven.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Groesbeek
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 24-32 uur
Salaris: € 2.000 – € 2.500

Gemeente Berg en Dal

De missie van team Sport is het bieden van een sportieve omgeving waarin alle leeftijden deel kunnen nemen aan sport- en recreatieve activiteiten. Wij streven naar een levendige gemeenschap voor ogen waar inwoners toegang hebben tot binnensportaccommodaties, wat een gezonde levensstijl, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling bevordert.

Voor meer informatie www.werkeningelderland.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden