Frits van der Werff Sportinstituut zoekt coördinator zwembad

Wekelijks brengen honderden kinderen samen met hun ouders een bezoek aan ons zwembad, onderweg naar het A, B, C of ander zwemdiploma. Ben jij degene die hen in een warm bad ontvangt? En ervoor zorgt dat de weg naar goed leren zwemmen plezierig verloopt?

Als zwembad coördinator geef je sturing – zowel zwem technisch als organisatorisch – aan een team van 10 zwemonderwijzers. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kwaliteit, verandering en vernieuwing binnen de organisatie. Van de zwemkinderen houd je zorgvuldig de voortgang van het leerproces bij. Je coacht en ondersteunt het team daarin. Naast het zwemonderwijs geef je kwalitatieve invulling aan de ontwikkeling van recreatieve doelgroepactiviteiten, zoals aquafit, ouder-kind zwemmen, e.d. Je houdt overzicht en controle op de kwaliteit van het zwemwater. Tevens beheer en bewaak je het afdelingsonderhoud (w.o. machinekamer) en signaleer je storingen en defecten. Je handelt adequaat en lost defecten waar mogelijk zelf op.

In het kort:

 • Kwalitatief en organisatorische aansturing van het zwembadteam.
 • Verbeteren operationele processen. Signaleren en benutten van kansen.
 • Meewerkend 1e verantwoordelijke van de afdeling zwembad.
 • Eindverantwoordelijk voor afdeling Aquasports.

Wie jij bent
Je hebt een duidelijke visie op zwemonderwijs en weet deze uit te dragen. Je bent kwaliteit en klantgericht. Daarbij hecht je veel waarde aan gastvrijheid. Als professional ben je creatief en commercieel ingesteld en werk je planmatig gericht op resultaat. Als persoon ben je een teamplayer, gericht op samenwerking en kun je kinderen/ouders en volwassenen goed motiveren.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde opleiding voor zweminstructeur
 • Lifeguard / zwemmend redden
 • EHBO en reanimatie
 • Ervaring met doelgroep-lessen.
 • Bewijs VOG
 • Ervaring en inzicht in de zwembadwereld (+3 jaar)
 • Indien niet volledig bevoegd zijn opleidingsmogelijkheden bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 25 maart naar:
Frits van der Werff Sportinstituut
T.a.v. Marije van der Werff
E-mail: marije@fritsvanderwerff.nl

Frits van der Werff Sportinstituut

Sinds 2008 biedt Frits van der Werff Aquasports efficiënt en effectief zwemonderwijs in een veilige omgeving waarin het kind zich prettig voelt en met veel plezier leert zwemmen. Dat is waar wij naar streven. Immers, een kind dat plezier heeft leert beter en sneller. We verzorgen de gehele leerweg van het zwemmen. Van ouder-kind zwemmen tot en met het afzwemfeestje in eigen huis. Naast ABC zwemonderwijs biedt het zwembad diverse doelgroepactiviteiten en hydrotherapie voor patiënten van het paramedisch centrum.

Frits van der Werff Aquasports is – samen met de praktijk voor fysiotherapie en de pilatesstudio – gevestigd binnen de muren van Frits van der Werff Sportinstituut. Een uniek bedrijf dat al ruim 47 jaar activiteiten aanbiedt voor jong en oud op het gebied van sport en gezondheid. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling sport, pilates alsmede de therapeuten van het paramedisch centrum. Samen werk je aan een optimaal contact met en begeleiding van onze sportende gasten, waarbij service en gastvrijheid centraal staan.
Voor meer informatie www.fritsvanderwerff.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variodeck