Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer zoekt Hoofd beheer sportaccommodaties

Word jij de schakel tussen de gebruikers van onze accommodaties en onze interne organisatie?

Wat ga je doen?

Je bent regelmatig in al onze accommodaties: het zwembad, 4 gymzalen, 4 sporthallen, 4 buitensportcomplexen en De Oude Veiling. Je leert onze locaties snel kennen en kijk vervolgens bij ieder bezoek met kritisch oog naar de staat van de accommodaties. Je hebt contact met de gebruikers en hoort ook van hen uit eerste hand wat er goed gaat en wat er beter kan.

Deze informatie vertaal je naar acties die je vervolgens zelf oplost met externen of interne afdelingen. Dat kan zijn op het gebied van schoonmaak, met inzet van onze technische dienst of met hulp van de Facilitair Manager. Je bent verantwoordelijk voor een duidelijk en compleet schoonmaakprogramma voor alle accommodaties. De juiste uitvoering is aan de betreffende afdelingen.

ESA is verantwoordelijk voor het eigenaars groot onderhoud van de binnensport en maatschappelijke accommodaties. Dit geplande onderhoud moet goed worden georganiseerd en gecommuniceerd met zowel interne als extern betrokkenen en jij bent ook hierin de schakel. Projecten op facilitair gebied vormen een ander deel van je functie, denk aan selectie van (kopieer)apparatuur of de leverancier van materialen, het uitbesteden van diensten, verduurzaming en verbeteren van processen. In deze functie rapporteer je aan de Facilitair Manager en werk je samen met het team (Coördinator en de Sporthalbeheerders) van de afdeling beheer accommodaties. Het maken van de roosters van de afdeling en het bijhouden van de uren is ook onderdeel van je werk.

Wie ben je?

Je houdt van de facilitaire dienstverlening en je kunt je goed verplaatsen in de gebruikers van onze accommodaties. Door jouw open en prettige manier van communiceren bouw je een goede band op met de verenigingen. Je luistert naar ieders wensen en houdt rekening met de belangen van alle partijen. Je komt je afspraken na en bent in staat om het overzicht te bewaren op het moment dat er veel projecten tegelijkertijd lopen. Daarnaast zoek je van nature de samenwerking op en creëer je een stabiele afdeling. Je bent initiatiefrijk en tegelijk geduldig, vindingrijk en vasthoudend.

Als je bij ons komt werken dan

  • bepalen we in overleg het aantal contracturen en werkdagen;
  • start je bij een informeel bedrijf dat altijd in beweging is;
  • ontvang je salaris conform CAO zwembaden afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • neem je deel aan een goede pensioenregeling
  • werk je in een zelfstandige functie met veel afwisseling in taken
  • word je onderdeel van een gezellig en professioneel team

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer is een bedrijf waar sport, bewegen en welzijn centraal staan. Voor de gemeente beheren en verhuren wij bijna alle sportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, waaronder Zwembad De Waterlelie. Wij zijn actief in het stimuleren van sport en bewegen in Aalsmeer.

Kijk voor meer informatie op www.sportinaalsmeer.nl


advertentie

Praktijkdag risicoanalyse en beheersplan zwembaden – 13 april