Erica Terpstra Sportfondsenbad (Nijmegen) zoekt Hoofd Zwemzaken

Jij werkt graag tussen mensen en met mensen. Jij verbindt en helpt anderen het beste uit zichzelf te halen. Of het nou je collega’s zijn of de mensen die je – ook zelf – leert zwemmen. Jij wordt blij als onze gasten blij zijn. Net als je collega’s. Zij plezier, wij plezier!

  • Jij gaat voor afwisseling. Denk aan leiding geven, meedenken over kansen en zelf lesgeven.
  • Je leeft je vak en je snapt hoe belangrijk het is dat wij mensen helpen vitaal te blijven.
  • Je bent gastvrij, hebt een positieve energie en laat mensen lachend naar huis gaan.
  • Je neemt beslissingen als de situatie erom vraagt.
  • Jij leeft op als je ziet dat mensen onder jouw leiding groeien.

Dit ga je doen
Je gaat leidinggeven aan een groep collega’s en je gaat met ze samenwerken. Je maakt planningen, roosters en je stelt lessen samen. Je voert functioneringsgesprekken en je praat met onze gasten. Je geeft lessen aan ‘gewone’ bezoekers en aan bezoekers die iets meer aandacht en soms een speciale behandeling vragen. En als het nodig is, val je bijvoorbeeld in voor een zieke collega.

Bij een leidinggevende functie hoort leidinggevende ervaring en als je die hebt, heb je een aantal strepen voor op je concurrenten. Je hebt in ieder geval ervaring in de wereld van zwembaden. Daarnaast heb je MBO+ als opleiding gevolgd en kun je overweg met Office toepassingen zoals Word en Excel.

Wat wij jou bieden
Wij zijn een leuk bedrijf om voor te werken en dat zeggen we zo onbescheiden omdat we het samen ook echt waarmaken. Het klinkt als een open deur, maar werk is leuker als je er plezier in hebt. En dat plezier hebben ook onze bezoekers. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij hebt hierbij een motiverende rol voor het hele team. Want je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de cao Zwembaden schaal 7.

Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Niet wachten, maar vandaag nog reageren. We kunnen niet wachten je te leren kennen!

Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 oktober je c.v. en motivatie naar h.jacobs@sportfondsennijmegen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Erica Terpstra Sportfondsenbad

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Voor meer informatie www.ericaterpstrabad.nl.