De Winter Sport (Hilversum) zoekt Zwemonderwijzers

Wij zoeken zwemonderwijzers voor het verzorgen en coördineren van zwemlessen en sportactiviteiten.

Als net afgestudeerde Zwem/sportonderwijzer is het erg lastig om aan een baan te komen. De Winter Sport zet zich in om deze docenten kansen te bieden in het werkveld, met doorgroei mogelijkheden en een vast dienstverband. Ben jij net afgestudeerd, woon je in de omgeving Hilversum en zoek je een kans om jouw carrière een goede start te geven? Dan is De Winter Sport op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?
De voorwaarde voor deze vacature is een afgeronde opleiding (Zwemonderwijzer KNZB/NPZ/NRZ/NBZ)(ALO)(CIOS of MBO Sport en bewegen niv. 4 met aantekening zwemonderwijs). Daarnaast is ervaring met het lesgeven van kinderen een pré en dien je in het bezit te zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Geïnteresseerd?
Woon jij in de omgeving Hilversum en wil je de nieuwe sportdocent bij De Winter Sport worden? Mail dan voor 31 augustus je c.v. met foto en motivatie naar werken@dewintersport.nl en wie weet sta je binnen de kortste keren bij ons in het zwembad of de sportzaal!

Locatie: Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

De Winter Sport

De Winter Sport is een jong en dynamisch bedrijf in de regio ‘t Gooi met gevarieerde activiteiten. Deze vallen allemaal onder De Winter Group B.V. en bevatten een zwemschool, dans- en sportstudio (vormen binnenkort een sportinstituut) , een specialiteitenwinkel en verschillende horeca gelegenheden. De Winter Sport is specialist in het geven van zwem-, sport- en danslessen in kleine groepen met veel individuele aandacht en voldoende begeleiding. Begonnen met een zwemschool nu groeiend naar meerdere sporten.

Voor meer informatie www.dewintersport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
VConsyst