De Thermen2 (Alphen aan den Rijn) zoekt Zwemonderwijzer

Wat ga je doen?
Je geeft op enthousiaste, vakkundige en betrokken wijze zwemlessen via de richtlijnen van De Thermen2 (ABC-methode) en je bent aanspreekpunt voor ouders en kinderen. Daarnaast neem je enkele doelgroeplessen voor je rekening. Je weet tijdens de sportieve doelgroeplessen de deelnemers te motiveren zodat ze net dat beetje extra geven en je denkt mee over verbetering van de lessen. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3.
  • In het bezit van een EHBO-diploma
  • Je bent energiek, verantwoordelijk en betrokken. Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je deelnemers, kinderen en hun ouders te informeren en tevreden te stellen.
  • Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem
  • Woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne werkomgeving met gezellige collega’s
  • Marktconform salaris

Geïnteresseerd?
Dan horen wij graag van je! Mail je CV en motivatie vóór 10 augustus naar Edwin Polman, edwin@dethermen2.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jary Göbel (06 41 24 50 49) of Edwin Polman (06 57 97 44 57)

Locatie: Alphen aan den Rijn
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: In overleg

De Thermen2

Wij zijn Thermen2 en wij doen de exploitatie van de twee zwembaden in Alphen aan den Rijn. Zwemmen is een sport. Zwemmen is bewegen. Zwemmen is leuk; dat is ons motto! Werken bij Thermen2 is werken met gezellige en betrokken collega’s. Geen dag is hetzelfde, daar zorgen onze gasten en collega’s wel voor.

Voor meer informatie www.dethermen2.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
EasySwim Peuter Survival