De Polfermolen (Valkenburg aan de Geul) zoekt Zwemonderwijzer

Exploitatiemaatschappij Polfermolen B.V. exploiteert een multifunctioneel centrum in Valkenburg aan de Geul. De Polfermolen omvat een overdekt zwembad, fitness- en vergaderruimten, sporthal, theaterzaal en horecagelegenheid.

Momenteel zijn wij op zoek naar een: Zwemonderwijzer (m/v) voor 30 uren per week

Als zwemonderwijzer bent u verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van zwem- en aqualessen. Tevens hebt u een toezichtfunctie in het zwembad. Wij vragen hiervoor de benodigde, erkende diploma’s, zoals NBZ, KNZB, NPZ/NRZ, CIOS-opleiding met aantekening zwemmen of een gelijkwaardig diploma en tevens dient u in het bezit te zijn van een geldig EHBO/BHV diploma. Daarnaast bent u klantvriendelijk, collegiaal, enthousiast, flexibel en bereid om in avonden en weekenden te werken.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 december je c.v. en motivatie naar s.wessels@polfermolen.org
Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met mevrouw Silvia Wessels via 043–6016173

Locatie: Valkenburg aan de Geul
Provincie: Limburg
Dienstverband: Vast contract
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000,00 – € 2.500,00

Exploitatiemaatschappij De Polfermolen

De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul is Volop in Beweging. U vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In ons multifunctionele centrum in Valkenburg aan de Geul kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Voor meer informatie www.polfermolen.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.