De Mirandabad (Amsterdam) zoekt Allround zwemonderwijzer

De functie
Als zwemonderwijzer verzorg je de voorbereidingen en geef je zweminstructies. Je beoordeelt en registreert de vorderingen en prestaties en levert deze gegevens aan de teamleider, hierbij onderhoudt je ook contact met de (school) begeleiders.
Je verzorgt de activiteiten zoals Aqua sporten, Baby, Peuter & kleuterzwemmen, Meer Bewegen voor Ouderen, Aqua Gym 55+ en zelfstandig afnemen van diplomazwemmen. Hiervoor ben je gediplomeerd of bereid deze diploma’s te behalen.
Je bent ook verantwoordelijk voor de toezicht op het gebruik van de accomodatie. Je bewaakt de naleving van wettelijke voorschiften en huisregels, verstrekt informatie, treedt handelend op bij calamiteiten en overtredingen en opent en sluit het gebouw.
Je verricht dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, signaleert en rapporteert storingen, bewaakt de naleving van wettelijke voorschriften en werkt volgens vastgestelde protocollen.

Wij vragen

  • Een afgeronde vmbo zwemonderwijzers diploma of een gelijkwaardig aantoonbaar diploma;
  • Een geldig lifeguard diploma;
  • Een geldig EHBO/BHV- diploma inclusief aantekening AED;
  • Bij voorkeur in het bezit van een schoolzwemcertificaat of bereid zijn deze te behalen;
  • Ervaring in het geven van zweminstructie;
  • Goede mondelingen vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal;
  • Te werken in een onregelmatig werkrooster;
  • Een service gerichte houding.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 11 december via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Gemeente Amsterdam

De afdeling Zwembaden verzorgt de dagelijkse exploitatie en het beheer van de gemeentelijke binnen- en buitenzwembaden waarvan het beheer niet is uitbesteed. Het dagelijks beheer betreft de exploitatie (toezicht op (vrij) zwemmen voor individuen of groepen, toegangscontrole/kassa, e.d.) en schoonmaakwerkzaamheden. De buitenzwembaden zijn alleen in de zomermaanden open. Dit vraagt speciale aandacht voor de exploitatie en de personele inzet.

Voor meer informatie www.amsterdam.nl/demirandabad.