De Leidse Zwemschool zoekt Zweminstructeur

De Leidse Zwemschool is onderdeel van ZVL 1886. ZVL 1886 is de leukste, oudste en grootste zwemvereniging van Nederland met vier disciplines: zwemmen, waterpolo, triathlon en elementair zwemmen. De Leidse zwemschool verzorgt de discipline elementair zwemmen. Voor deze discipline zijn we op zoek naar enthousiaste en veelzijdige zweminstructeurs.

Wat vragen wij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring met zwem-/sportles geven (bijvoorbeeld een aantekening CIOS/Sport & Bewegen schooldiploma afgerond op niveau 4).
  • Je hebt ervaring in het geven van ABC-zwemlessen in zowel het ondiepe als diepe bad.
  • Je bent goed in de omgang met kinderen (vanaf 4 jaar) en ouders.
  • Je bent 6-10 uur per week op verschillende tijdstippen (einde van de middag/vroege avond doordeweeks en ‘s ochtends in het weekend) beschikbaar. Op dit moment zoeken we met spoed lesgevers op donderdag 16.45- 18.30 in Zwembad De Zijl.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Kun jij ’ja’ zeggen op meerdere punten? Dan zoeken we jou om het team van de Leidse Zwemschool te versterken in Zwembad De Zijl of in het Vijf Meibad in Leiden!

Wij bieden

  • Een gezellig lesgeversteam.
  • Een vrijwilligersvergoeding.
  • En natuurlijk voldoening wanneer de kinderen hun diploma hebben behaald.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 10 april je c.v. en motivatie naar vz-zwemles@zvl-1886.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

ZVL-1886

ZVL-1886 is met bijna 1800 leden de grootste zwemsportvereniging van Leiden en omstreken. ZVL staat voor Zwem Vereniging Leiden en 1886 verwijst naar het jaartal dat in Leiden de eerste zwemvereniging werd opgericht. .
ZVL-1886 biedt naast waterpolo, triatlon en wedstrijdzwemmen, zwemles aan conform de richtlijnen van de KNZB/NRZ. Binnen ZVL-1886 kan iedereen op eigen niveau (leren) zwemmen en sporten. Daarbij is het leggen van onderlinge sociale contacten even belangrijk als de sportieve prestatie!
ZVL1886-De Leidse Zwemschool is de grootste leszwemvereniging van Nederland met circa 900 lesmomenten en zo’n 800 kinderen.
ZVL-1886 ontstond in mei 2018 na een fusie tussen De Zijl Zwemsport en LZ-1886. speciaal schoon en warm zwemwater.

Voor meer informatie www.zvl-1886.nl.

RBI Corrosion