David Lloyd (Veldhoven) zoekt Zweminstructeur / Lifeguard

Eén van de redenen waarom David Lloyd Leisure zo populair is bij gezinnen is ons buitengewone succes om kinderen te leren zwemmen. Duizenden mensen leerden zwemmen in één van onze 150 zwembaden. Ze deden positieve ervaringen op dankzij onze gestructureerde aanpak, ontwikkeld gedurende jaren.

Onze zweminstructeurs zijn verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan kinderen en zorgen voor een maximale inbezitneming van ons zwembad.
Het is dus niet voldoende een zwemfanaat te zijn, die goed kan omgaan met kinderen.
Je begrijpt hoe je kinderen doeltreffend kan leren zwemmen, zodat ze altijd iets nieuws leren en altijd plezier beleven. Kinderen die zich vervelen, hebben de neiging om hun met hun zwemlessen te stoppen.
Je bent een toegewijde, professionele zweminstructeur die de leden sterk geëngageerd helpt hun doel te bereiken.

Momenteel zijn we op zoek naar een instructeur voor de maandag en dinsdag middag. Er is ook een mogelijkheid om als Lifeguard aan de slag te gaan zodat je meer uren kunt werken.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 maart je c.v. en motivatie naar admin.eindhoven@davidlloyd.nl

Locatie: Veldhoven
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 0-8 uur
Salarisindicatie: in overleg

David Lloyd

Ben je op zoek naar de meest complete sportschool van Eindhoven en omstreken? Dan ben je op het juiste adres! Wat je ook nodig hebt van ons, van een moderne fitnesszaal tot een brede keuze uit groepslessen o.l.v. een instructeur, een binnenzwembad of leuke activiteiten voor de kinderen, je vindt zeker iets voor jou en je familie bij David Lloyd Eindhoven. Bovendien hebben we veel tennisfaciliteiten waaronder binnen- en buitenbanen, maar ook badminton- en squashbanen.

Voor meer informatie www.davidlloyd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.