Combibad Kwekkelstijn (Rosmalen) zoekt Allround zwemonderwijzer

We zijn op zoek naar een bij voorkeur ervaren, gediplomeerde zwemonderwijzer. Als allround zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het organiseren van zwemactiviteiten, waaronder particuliere zwemlessen en verschillende doelgroep activiteiten, zoals aquarobics, aqua joggen, fitfy fit, baby en peuter zwemmen, kids en fit. Daarnaast houd je toezicht tijdens banen- en recreatief zwemmen en verricht je waar nodig EHBO taken. Ook opruim- en schoonmaakwerkzaamheden hoort bij deze functie. Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van (zwem)lessen geven, je kan doelgroep activiteiten verzorgen en toezicht houden. Het werken in de weekenden en avonduren is ook bespreekbaar.

Graag zien wij goede communicatieve eigenschappen, een flexibele en positieve instelling, het diploma zwemonderwijzer of vergelijkbaar (NPZ/NRZ, KNZB, CIOS ALO of MBO), aanvullende certificaten voor doelgroepen, een geldig EHBO-diploma met aantekening reanimatie. Als je niet in het bezit bent van alle voornoemde diploma’s, maar wel beschikt over goede kwalificaties en zwemvaardigheid, dan behoren opleidingen tot de mogelijkheden.

Het aantal uren is wisselend en in overleg. Salariëring is conform de CAO.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 november je c.v. en motivatie naar t.jacobs@kwekkelstijn.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rosmalen
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Combibad Kwekkelstijn

Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen is DE sociaalmaatschappelijke zwemaccommodatie van Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en omgeving. U bent hier op de juiste plaats voor zwemlessen, snelcursussen, aquafitness, aquajogging, aquarobics, kids en fit, baby-, peuter- en kleuterzwemmen, MBvO, fifty-fit, banen- en lengtezwemmen. Vrijzwemmen / recreatiefzwemmen ook in de zomer in het Buitenbad. En dat allemaal voor acceptabele tarieven.

Voor meer informatie www.kwekkelstijn.com.

E.B.T.C.