Children of the Water zoekt Holistic Self Rescue Instructeur

Children of the Water vergroot haar team om haar unieke holistische zelfredzaamheidstechniek aan zoveel mogelijk kindjes te leren in binnen en buitenland!

Onze gespecialiseerde techniek is uniek binnen heel Europa. De focus ligt op 1 op 1 lessen waarbij de instructeur altijd in het water is en de ouders een grote rol spelen. Het is een intensief proces waarbij je echt verbinding maakt met de kindjes. Wij gaan voor veiligheid, bewustwording, plezier, zelfvertrouwen en kwaliteit in het water. Liefde voor kinderen en het water is wat ons verbindt.

Wij zoek nu naar diegenen die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren in ‘self rescue’. Je wordt door ons opgeleid. Heb je zin om bij een groeiende en jonge organisatie te werken. Relevante werkervaring en diploma’s zijn een pre. Wij verwachten flexibiliteit in je woon-werk-verkeer, wij betalen markt comfort met nog enkele leuke extra’s. Wij zoeken nieuwe collega’s door heel Nederland.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 september je c.v. en motivatie naar info@childrenofthewater.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Diverse locaties
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Children of the Water

Bij Children of the Water draait alles om samen leren en groeien in het water. Wij leren de aller jongsten onze gespecialiseerde Self Rescue techniek. Een techniek die al sinds 1960 in Amerika wordt toegepast. Children of the Water heeft daar een holistische benadering op toegepast waardoor de kindjes vanuit geduld, liefde en aandacht mogen werken aan hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Altijd in een 1 op 1 situatie waarbij de ouders een grote rol spelen. Baby’s vanaf 9 maanden kunnen de zelf reddingstechnieken leren, waardoor zij een leven lang plezier, vertrouwen en veiligheid in het water krijgen. Naast veiligheid is het bewezen dat deze techniek bijdraagt aan de groei en ontwikkeling op gebied van concentratie, motorische vaardigheden en aan een algehele basis voor zelfverzekerdheid in het leven.

Voor meer informatie www.childrenofthewater.com.
Variopool