Op zoek naar die ene leverancier?

Center Parcs zoekt Badmeesters

Center Parcs zoekt Badmeesters

Aqua Mundo is het subtropische zwemparadijs en hét paradepaardje van Center Parcs. Om al het zwemplezier elke dag weer in goede banen te leiden, zijn er toezichthouders nodig! Bezorg jij onze badgasten een onvergetelijke tijd?

Wij bieden zowel een functie als Badmeester als een Bijbaan aan voor de Center Parcs parken in Nederland. De uren variëren van 4 tot 25 uur per week.

Je werkt in een geweldige omgeving; de Aqua Mundo. Hier zorg je er samen met het team ervoor dat de badgasten een leuke, maar ook veilige tijd hebben. Dit doe je door toezicht te houden en mocht het nodig zijn, preventief op te treden. Zo verleen je bijvoorbeeld EHBO. Een veilig zwembad moet natuurlijk onderhouden worden. Je verricht lichte onderhoudstaken en kleine schoonmaakwerkzaamheden. Zo test je bijvoorbeeld de waterkwaliteit door monsters te nemen. Dit uiteraard in samenwerking met onze afdeling Technische Dienst die alle kennis in huis hebt. Verder heeft onze Aqua Mundo verschillende activiteiten, waaronder bodyboarden, baby zwemmen en zeemeermin zwemmen. Verder help je onze gasten bij de verkoop van waterspeelgoed, waardoor zij nog een extra fun factor kunnen toevoegen.

Je komt terecht in een gezellig team. Jouw leidinggevenden werken samen met jou op de vloer. Hierdoor kunnen zij samen met al jouw collega’s je heel veel leren. En wie weet stuur je dit team in de toekomst zelf aan, want doorgroeimogelijkheden zijn er bij Center Parcs volop!

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO Recreatie
 • Een flexibele baan die goed te combineren is met een studie of gezin;
 • Een contract van 12 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Pensioenregeling en collectiviteitskorting bij CZ op je maandelijkse premie;
 • Voordeelpas voor jezelf en voor het gezin waarvan jij deel uitmaakt met flinke kortingen en activiteiten, zoals gratis bowlen en zwemmen;
 • 20% korting op verblijf op één van onze parken;
 • Een jaarlijks personeelsfeest, kerstborrel en sinterklaasfeest;
 • Een tof team die vaak na het werk ook nog gezellig een borrel gaat drinken;
 • Interne opleidingen, zoals EHBO en reddend zwemmen.

Wanneer ben jij de geschikte kandidaat?

 • Je hebt passie voor sport/recreatie en je kunt goed zwemmen;
 • Je houdt van mensen, je bent sociaal en gastgericht;
 • Je hebt een EHBO-diploma en ZRZ (Zwemmend Redden voor Zwembaden) óf je bent deze bereid te behalen. Ons Training Center helpt je graag kosteloos met het behalen van jouw benodigde diploma’s;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels en bij voorkeur ook Duits;
 • Je bent flexibel inzetbaar, in de avonden, weekenden en vakantieperiodes (natuurlijk niet tegelijkertijd).

Geen ervaring? Dat maakt voor ons helemaal niks uit! Wij leren jou alle kneepjes van het vak en helpen jou met het behalen van de nodige diploma’s, zoals EHBO en Zwemmend Redden voor Zwembaden en natuurlijk op onze kosten. We gooien je niet zomaar in het diepe.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Heijen
Provincie: Limburg
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Center Parcs

Met maar liefst 29 parken in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Bij Center Parcs geniet je in elk park van een unieke ervaring met compleet ingerichte cottages in de natuur, tropische sferen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een mix van activiteiten voor jong en oud. Even ertussenuit, midden in de natuur. Ieder op zijn eigen manier, en toch samen. Daar staat Center Parcs voor.

Voor meer informatie: jobs.groupepvcp.com
Normec