Center Parcs Zandvoort zoekt Zweminstructeur / zwemonderwijzer

Ben je gek op water en heb je ervaring als gediplomeerd Zwem Onderwijzer? Vind je het leuk om met kinderen te werken en hen te onderwijzen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan is Center Parcs Zandvoort op zoek naar jou!

Omschrijving

Een zwemdiploma behalen is leuk voor alle kinderen en daarnaast ook heel belangrijk, zeker in ons waterrijke Nederland. Om ervoor te zorgen dat de kinderen hun zwemdiploma behalen geven wij in ons mooie Aqua Mundo zwemlessen. Op Center Parcs Zandvoort zijn wij dan ook op zoek naar een gediplomeerde en enthousiaste Zwem Onderwijzer/ Zweminstructeur voor 2 of 4 dagen per week (3,5 uur per dag, van 15.00 – 18.30 uur) die zwemlessen geeft aan kinderen voor het ABC diploma.

In jouw rol ben je flexibel inzetbaar ook als Toezichthouder bij het vrij zwemmen van onze parkgasten. Dit uiteraard in overleg met jouw afdeling. Ons zwembad zit op een mooie locatie in de duinen, vlakbij het strand, waarbij wij in het Aqua Mundo een apart instructiebad hebben waarin het water een temperatuur heeft van 31 graden.

Hoe zien de zwemlessen eruit:

Je gaat zwemles geven aan kinderen van 4 tot 6 jaar. Zij volgen zwemlessen voor hun A, B of C diploma. De zwemlessen duren 45 minuten en de groepsgrootte is 10 tot 15 kinderen. Er wordt dus zwemles gegeven in kleine groepen en er is veel afwisseling in het niveau van de leerlingen. Als Zwem Onderwijzer/ Zweminstructeur bij Center Parcs Zandvoort krijg je een leuke en afwisselende baan in een klein team. Je maakt gebruik van een leerling volgsysteem en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je kan jouw zwemlessen afwisselen met toezichthouden bij de andere baden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een Zwem Onderwijzer/ Zweminstructeur bij Center Parcs zich ontwikkelt. Het is dan ook mogelijk om trainingen te volgen en/of bijscholing te krijgen om jouw vaardigheden uit te breiden en/of te verbeteren.

Een werkdag kan er als volgt uitzien:

De zwemlessen starten om 15.00 uur, maar voordat de lessen starten worden de zwemlessen natuurlijk voorbereid. Dit doe je in een teambespreking met de andere zweminstructeurs om zo ook van elkaar te kunnen leren. De zwemlessen duren tot 18.30 uur. Na de zwemlessen wordt het bad opgeruimd en is er nog een nabespreking met het gehele team. Mocht je nou ook als toezichthouder aan het werk gaan, dan heb je eventueel voor en/of na de zwemlessen ook nog dienst als toezichthouder.

Je:

  • bent Zwemonderwijzer (NBZ, KNZB, NPZ/NRZ, CIOS met aantekening zwemmen, ALO of gelijkwaardig);
  • hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • hebt bij voorkeur een EHBO en BHV diploma. Dit is wel een pré, je kan deze eventueel via Center Parcs behalen mocht deze niet in het bezit zijn;
  • hebt een flexibele en gastgerichte werkhouding;
  • bent flexibel inzetbaar;
  • bent representatief en hebt goede communicatie vaardigheden.
  • bent beschikbaar voor de zwemlessen op maandag/donderdag en/of dinsdag/vrijdag.

Onze zwemschool werkt met de Licentie Zwem ABC. Dit is een kwaliteitssysteem voor de zwembranche, hiermee voldoet de zwemschool aan de hoogste kwaliteits-standaard voor zwemlesgevers.

Wat kun je verwachten van ons?

  • Werken in een team met gezellige en behulpzame collega’s;
  • Een levendige werkomgeving, waar altijd iets te doen is;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten op het park (o.a. zwemmen, bowlen en tennissen) voor jezelf en inwonende gezinsleden.

Wanneer je Zwemonderwijzer bij ons wordt, dan wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd.

Geïnteresseerd?
Reageer voor 1 maart via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Zandvoort
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Center Parcs Zandvoort

Vlakbij het strand van Zandvoort ligt Center Parcs Zandvoort. Het park bestaat uit 426 cottages en er is een Strandhotel met 114 kamers met uitzicht op zee. Er is genoeg te doen met een Aqua Mundo, een bowling baan en Jump XL. Daarnaast is er ook een Baluba, squashbanen en is er een midgetgolfterrein.

Voor meer informatie klik hier.

Splash Software: dé alles-in-een oplossing voor zwembaden