Center Parcs Zandvoort zoekt Teamleider/ Floormanager Zwembad

Altijd al eens willen werken in een dynamische, sportieve en waterrijke omgeving? Ben jij de spil tussen gasten en collega’s? Staan bij jou veiligheid, kwaliteit en gastgerichtheid voorop en ben je een echte teamplayer? Dan is deze functie iets voor jou!

De teamleider draagt zorg voor de dagelijkse operatie van het zwembad en levert mede daardoor een bijdrage aan een optimaal verblijfsklimaat in het zwembad.

Taken:

Als teamleider ben je sterk in het organiseren en plannen van diverse werkzaamheden, controleer en analyseer je de zwembaden op het waterkwaliteit, stel je afwijkingen vast en neem je, indien noodzakelijk, actie. Jouw focus ligt op de eindverantwoordelijkheid van het zwembad op het gebied van veiligheid, hygiëne en hospitality. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je (ad-hoc) beslissingen neemt in verschillende situaties.

Samen met de andere 3 teamleiders voert elke teamleider administratieve werkzaamheden en het toegewezen takenpakket uit op financieel, sociaal, veiligheid en/of technisch gebied. Dit kan zijn; het opstellen van dienstroosters, voeren van functioneringsgesprekken, coaching on the job, het assisteren van de Department manager (bij het opstellen van budgetten en de uren verantwoording) en/of een bijdrage leveren aan projecten op het gebied van veiligheid.

Functie-eisen:

  • MBO opleiding aangevuld met leidinggevende ervaring in de recreatiesector;
  • Werkervaring in een zwembad;
  • Goede mondeling en schriftelijke kennis van de Duitse en Engelse taal;
  • Flexibel inzetbaar doordeweeks en in weekenden, in zowel dag- als avonddiensten voor 38 uur per week.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris behorend bij de CAO recreatie (schaal 6);
  • Werken in een team met gezellige en behulpzame collega’s;
  • Een levendige werkomgeving, waarbinnen altijd iets te doen is;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten op het park voor jou en inwonende gezinsleden (o.a. zwemmen, bowlen en tennissen).

Wanneer je Teamleider Zwembad wordt bij ons, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 16 september je c.v. en motivatie naar  werkenbijzandvoortaanzee@groupepvcp.com

Vragen?
Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met tel: 023-5741416.

Locatie: Zandvoort
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Center Parcs Zandvoort

Vlakbij het strand van Zandvoort ligt Center Parcs Zandvoort. Het park bestaat uit 436 cottages en er is een Strandhotel met 114 kamers met uitzicht op zee. Er is genoeg te doen met een Aqua Mundo, een bowling baan en Jump XL. Daarnaast zijn er ook squashbanen en is er een midgetgolfterrein. Center Parcs Park Zandvoort streeft ernaar excellente service te bieden aan haar gasten en dit kan niet zonder de hulp van al onze medewerkers! Park Zandvoort is momenteel ook druk bezig met het renoveren van het park. Dit betekent voor het zwembad dat er een momenteel een Wildwaterbaan wordt gebouwd, die in september opengaat.

Voor meer informatie www.centerparcs.nl/.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
ZwembadBranche Congres