Center Parcs Zandvoort zoekt Leidinggevende Zwembad

Altijd al eens willen werken in een dynamische, sportieve en waterrijke omgeving? Ben jij de spil tussen gasten en collega’s? Staan bij jou veiligheid, kwaliteit en gastgerichtheid voorop en ben je een echte teamplayer? Dan is deze functie iets voor jou!
De floormanager (leidinggevende) draagt zorg voor de dagelijkse operatie van het zwembad en levert mede daardoor een bijdrage aan een optimaal verblijfsklimaat in het zwembad.

Taken:

Als floormanager ben je sterk in het organiseren en plannen van diverse werkzaamheden, controleer en analyseer je de zwembaden op het waterkwaliteit, stel je afwijkingen vast en neem je, indien noodzakelijk, actie. Jouw focus ligt op de eindverantwoordelijkheid van het zwembad op het gebied van veiligheid, hygiëne en hospitality. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je (ad-hoc) beslissingen neemt in verschillende situaties.

Samen met de andere 3 floormanagers voert elke floormanager administratieve werkzaamheden en het toegewezen takenpakket uit op financieel, sociaal, veiligheid en/of technisch gebied. Dit kan zijn; het opstellen van dienstroosters, voeren van functioneringsgesprekken, coaching on the job, het assisteren van de Department manager (bij het opstellen van budgetten en de uren verantwoording) en/of een bijdrage leveren aan projecten op het gebied van veiligheid. Tevens ben je verantwoordelijk voor een optimale naleving van de regels en procedures in de kaders van ISO 14001, de WHVBZ en Center Parcs SHE Department.

Functie-eisen:

  • MBO opleiding aangevuld met leidinggevende ervaring in de recreatiesector;
  • Werkervaring in een zwembad;
  • Bij voorkeur in bezit van EHBO/Reanimatie en KNBRD-A diploma;
  • Goede mondeling en schriftelijke kennis van de Duitse en Engelse taal;
  • Flexibel inzetbaar doordeweeks en in weekenden, in zowel dag- als avonddiensten voor 38 uur per week.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris behorend bij de CAO recreatie (schaal 6);
  • Werken in een team met gezellige en behulpzame collega’s;
  • Een levendige werkomgeving, waarbinnen altijd iets te doen is;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten op het park voor jou en inwonende gezinsleden (o.a. zwemmen, bowlen en tennissen).

De Floormanager kan alleen volwaardig in de functie worden benoemd, indien hij voldoet aan de kwalificaties op niveau 3 WEB. Pas bij het volledig behalen van de vereiste certificaten/ diploma’s kan sprake zijn van volwaardige functie-uitoefening. In sommige situaties kan dit betekenen, dat sprake is van een ‘in opleiding’ situatie. Deze situatie kan maximaal een jaar voortduren.

Wanneer je Floormanager Zwembad wordt bij ons, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan.

 

Vragen?
Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met de afdeling HR, tel: 023-5741416

Locatie: Zandvoort
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Europe is een internationale organisatie met als moederbedrijf Pierre & Vacances en als zusterbedrijf Sunparks. Center Parcs Europe is de brancheleider in Europa wat betreft de tussendoor vakanties. De cottage, het zwembad, de market dome, de activiteiten en de service van de medeweker zijn de pijlers waarop het concept gebaseerd is. Center Parcs onderscheidt zich van de concurrentie door excellente service te verlenen aan de gast. Zodat de gast een unieke ervaring beleefd.

Voor meer informatie www.centerparcs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst