Camping De Heldense Bossen (Helden) zoekt toezichthouder

Jij bent diegene die er onder andere op toeziet dat gasten van het Subtropisch recreatiebad De Heldense Bossen zich goed en veilig kunnen vermaken in en bij het zwembad. Je draagt dus zorg voor de veiligheid, maar je hebt ook een serviceverlenende functie als het gaat om het geven van informatie en het schoon en hygiënisch houden van je werkomgeving. Daarnaast geef je sturing aan de aanwezige zwembadmedewerkers.

De belangrijkste taken aan het zwembad zijn

  • Zelfstandig toezicht houden
  • Openen en sluiten van het zwembadcomplex
  • Toegangscontrole
  • Hygiënisch Schoonhouden van het gehele zwembadcomplex – Kassawerkzaamheden
  • Aansturen van hulpkrachten
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Alle werknemers aan het zwembad krijgen eerst een inwerkperiode. In deze tijd worden de belangrijkste werkzaamheden uitvoerig uitgelegd en uitgevoerd, zodat je weet wat je in de meeste situaties moet doen. Je staat buiten het hoogseizoen bepaalde perioden ook alleen aan het zwembad.

Periode
Vanaf april t/m eind oktober
Buiten schoolvakanties gaat het voornamelijk om zater- en/of zondagen.
In schoolvakanties kan iedere dag een werkdag voor jou zijn, dus ook feestdagen en zater- en/of zondagen (dit betekent niet dat je 7 dagen aaneengesloten moet werken, dagen en tijden worden verdeeld over de medewerkers).
Als je een (vaste) dag niet kunt werken bijvoorbeeld i.v.m. sport, is er in principe wel rekening mee te houden, tenzij meerdere medewerkers deze dag vrij willen zijn.

Wat moet je kunnen om dit werk uit te voeren?
Je moet in het bezit zijn van EHBO/Reanimatie of BHV. Heb je dit niet dan moet je in ieder geval bereid zijn dit te behalen. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Je moet stevig in de schoenen staan en zwembadgasten iets kunnen en durven verbieden voor hun veiligheid en voor dat van anderen.
Bij het zwembad wordt ook veel zorg en tijd besteed aan de hygiëne. Dit betekent zowel voor jou als voor je collega’s ook veel schoonmaakwerkzaamheden.
Verder werk je bij het zwembad met de kassa. Het is dus belangrijk dat je met geld om kunt gaan. Drukte is er met pieken en dalen. In de pieken kan het gigantisch druk zijn, je moet ook in deze drukte goed kunnen functioneren en dus stressbestendig zijn.
Omdat je alleen werkt, maar ook bepaalde perioden samenwerkt met anderen verwachten wij van de toezichthouder dat hij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 15 juni naar:
Camping De Heldense Bossen
T.a.v. Linda Peeters
E-mail: personeelszaken@deheldensebossen.nl

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen ligt in de Limburgse plaats Helden. In de vakantieperiodes is het een echte kindercamping met uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. Buiten de vakantieperiodes heerst er juist rust op de camping en kunnen de actieve levensgenieters op de camping genieten.
Voor meer informatie www.deheldensebossen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variodeck