Bres Accommodaties (Hoeksche Waard) zoekt Zwemonderwijzer

Als Zwemonderwijzer verzorg jij op een enthousiaste en vakkundige manier zwemlessen en doelgroep-activiteiten in onze zwembaden Sportcentrum de Boogerd en/of Zwembad de Wellen. Je fungeert hierbij ook als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Kan jij onze bezoekers op een professionele en enthousiaste manier leren zwemmen? Dan leren wij jou graag kennen!

Wat wij vragen:
De Zwemonderwijzer die wij zoeken:

  • Is een gekwalificeerde Zweminstructeur;
  • Heeft een vriendelijke en gastvrije uitstraling;
  • Is in het bezit van een EHBO & BHV diploma;
  • Heeft ervaring met het begeleiden van doelgroep-activiteiten;
  • Bezit over goede communicatieve vaardigheden;
  • Is flexibel: je vindt het geen probleem om op de dag of in de avond- en weekenduren te werken.

Op zoek naar een geheel nieuwe uitdaging en ben je bereid om een opleidingstraject te starten tot gediplomeerd Zwemonderwijzer? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij betalen graag jouw opleiding tot zwemonderwijzer, zodat je hierna direct bij ons aan de slag kan!

Wat wij bieden:
We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het aantal werkuren is bespreekbaar. De functie is vastgesteld binnen de cao Zwembaden. Inschaling vindt plaats op basis van opleidingsniveau en werkervaring.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 januari je c.v. en motivatie naar werken@bresaccommodaties.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hoeksche Waard
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Bres Accommodaties

Sportcentrum de Boogerd (Oud-Beijerland) is een plek voor iedere sportvereniging, individuele sporter en gezin. Vrijwel iedereen uit Oud-Beijerland heeft in het zwembad in de Hortensiastraat leren zwemmen. In de Boogerd komt iedere sporter aan zijn trekken. Of je nu komt voor zwemles, recreatief zwemmen of banenzwemmen. Wie liever op het droge sport komt zich uitleven in de sporthal, op de tennisbaan of squashbaan.

Zwembad de Wellen (’s-Gravendeel) is niet meer weg te denken uit de ‘s-Gravendeelse gemeenschap. In de Wellen kan iedereen uit de Hoeksche Waard terecht voor zwemles en recreatief zwemmen. Daarnaast bieden wij nog diverse andere activiteiten. In het zwembad is tijdens de recreatieve uren een glijbaan, een springplank en allerlei speelmateriaal aanwezig. Doordat een gedeelte van de bodem op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, kunnen ook niet-zwemmers in het ondiepe genieten. Verder is er een zonnebank, een horecaruimte en voor de zomerperiode een ligweide.

Sportcentrum de Boogerd en Zwembad de Wellen maken onderdeel uit van Zwembaden Hoeksche Waard B.V. en daarmee van Bres Accommodaties B.V.

Voor meer informatie www.bresaccommodaties.nl.

Pomaz