Boschbad (Apeldoorn) zoekt Lifeguards

Ben jij deze zomer onze spetter bij het Boschbad? Wij zijn op zoek naar Lifeguards voor het openluchtbad Boschbad in Apeldoorn.

Onze bezoekers voelen zich veilig door jouw aanwezigheid! In het recreatie-, wedstrijd- en peuterspeelbad kunnen jong en oud terecht voor een (verkoelende) activiteit in de zomer. Als Lifeguard houd je toezicht op de bezoekers in en om het zwembad.

Wat ga je doen?
Als Lifeguard van het Boschbad kun je de hele zomer, zowel door de week als in het weekend, aan het werk. Samen met jouw andere collega’s zorg je ervoor dat onze bezoekers in een veilige omgeving gebruik kunnen maken van het zwembad en al haar faciliteiten. Je houdt toezicht op de veiligheid van de bezoekers, beantwoordt uiteenlopende vragen en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer schoon wordt achtergelaten. Je wordt ook ingezet in ons andere zwembad in Apeldoorn, namelijk Aquacentrum Malkander (malkander.nl).

Zoek je ons?
Je hebt veiligheid hoog in je vaandel staan en helpt graag onze bezoekers. Je bent enthousiast en bereid om op onregelmatige tijden te werken, in de periode van medio april tot medio september. Je wil graag je EHBO-diploma en diploma Reddend Zwemmen behalen, of je hebt deze al op zak! De functie Lifeguard is vanaf 17 jaar oud.

Het team
Het team van het Boschbad geeft je een spetterend ontvangst! Met je leeftijdsgenoten sta jij de hele dag voor de bezoekers klaar. Op een werkdag zijn er naast je lifeguard collega’s ook (meerdere) kassamedewerkers, horecamedewerkers en een locatieverantwoordelijke aanwezig.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden een levendige (bij)baan waar je samen met je collega’s ervoor zorgt dat de bezoekers tevreden en veilig naar huis gaan. Daarnaast krijg je:

  • een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 8 maanden
  • een goed salaris
  • mogelijkheid om gratis je EHBO-diploma en diploma Reddend Zwemmen te behalen (interne opleiding)
  • betaald bruin worden
  • gezellige team borrels
  • een gratis duik in het diepe!

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 30 april via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Boschbad

Het grootste openluchtbad van Nederland. Het Boschbad biedt meer dan alleen zwemplezier. Naast de verschillende baden, die geschikt zijn voor de sportieve en recreatieve zwemmer, hebben we diverse faciliteiten die een bezoek aan het openluchtbad compleet maken.

Voor meer informatie www.boschbad.nl.