Bosbad Noord-Sleen zoekt Zwem- en Aquasportinstructeur

Ben jij gastvrij, klantgericht, flexibel en erg oplettend? En ben jij goed in het enthousiasmeren van mensen? Dan is dit dé baan voor jou! Deze functie is ook heel goed te combineren met onze openstaande functie van Toezichthouder/lifeguard.

Je profiel
Je bent proactief en flexibel, praat makkelijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat vaak alleen aan het bad, dus je kunt goed zelfstandig werken en bent minimaal 22 jaar. Je vindt het leuk om les te geven en ons lesaanbod verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld de Zwemgym die we vanaf dit seizoen geven aan de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen in de buurt, of de aquasport die we aan meer doelgroepen willen aanbieden (zoals ouderen en kinderen).

Je hebt de juiste diploma’s* om als lesgever aan de slag te gaan, EHBO met reanimatie (of MFA) en een recente VOG. Je kunt minimaal 3 doordeweekse dagen werken.

Werkzaamheden
Als instructeur verzorg je Zwemgym en aquasport voor verschillende doelgroepen. Je biedt leuke, afwisselende lessen en zorgt voor de veiligheid van de deelnemers. Als het nodig is ben je daarbij doortastend en duidelijk. Daarnaast doe je watermetingen, maak je schoon rondom het bad en in de kleedkamers en douches en toiletten. Ons doel is om gasten onbezorgd te laten genieten. Gastvrijheid en betrokkenheid bij onze gasten, vrijwilligers en collega’s is daarbij ontzettend belangrijk.

Wat krijg jij daarvoor terug?
Een plek in een gezellig team van toezichthouders/zweminstructeurs, kassa-/kioskmedewerkers en vrijwilligers. Je hebt een afwisselende functie voor gemiddeld 8 uren per week. Zwemgym bieden we aan op doordeweekse dagen tussen 10.00 en 14.00 uur, de aquasport-lessen in de ochtend of avond, aansluitend op reguliere openingstijden (en als je ook als toezichthouder aan de slag wilt, laten we de lessen en de toezichtdiensten zoveel mogelijk op elkaar aansluiten). We vallen onder de CAO Recreatie, je krijgt vakantiegeld, eventueel een reiskostenvergoeding (volgens richtlijnen CAO) en je bouwt pensioen op. Als je liever als zzp-er iets voor ons wilt betekenen, dan zijn daar ook mogelijkheden. Je mag gratis zwemmen in ons bad en meedoen aan activiteiten, en tijdens werktijd korting op aankopen in de kiosk.

*bijv. : Allround zwembadmedewerker, ALO of Sport & Bewegen niveau 4 met aantekening zwemmen of diploma zwemonderwijzer (oude stijl, KNZB), certificaat doelgroepen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 25 januari 2021 je c.v. en motivatie naar info@bosbadnoordsleen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Noord-Sleen
Provincie: Drenthe
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stichting Bosbad Noord-Sleen

Bosbad Noord-Sleen ligt in de bossen van het Slenerzand in de gemeente Coevorden. Het verwarmde openluchtbad heeft een mooie glijbaan en een ruime speel- en zonneweide. Daarnaast is er een kiosk waar je terecht kunt voor een drankje en hapje. Het zwembad is geopend van 1 mei tot ongeveer half september. Er worden vele activiteiten georganiseerd en jaarlijks worden er zo’n 25.000 bezoekers verwelkomd. Het Bosbad is een stichting welke wordt bestuurd door een bestuur van vrijwilligers.

In ons bad heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten, vrijwilligers en collega’s staat hierbij op nummer één!

Voor meer informatie www.bosbadnoordsleen.nl.

Decoratieve geluidsbeheersing voor zwembaden