Bosbad Noord-Sleen zoekt Toezichthouder / Lifeguard

Ben jij gastvrij, klantgericht, flexibel en erg oplettend? Dan is dit dé baan voor jou!

Je profiel

  • Je bent proactief en flexibel, praat makkelijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat vaak alleen aan het bad, dus je kunt goed zelfstandig werken en bent minimaal 22 jaar.
  • Je hebt de juiste diploma’s* om als toezichthouder aan de slag te gaan, EHBO met reanimatie (of MFA) en een recente VOG of het lijkt je heel leuk en je bent bereid om deze papieren te halen. (Je zult dan in februari/maart/april 1 dag per week 2 uur les moeten volgen in, waarschijnlijk, Beilen.)
  • Je kunt minimaal 3 doordeweekse dagen werken en 1x per 2 weken een weekenddag.

Werkzaamheden
Je zorgt dat onze gasten altijd veilig kunnen zwemmen. Als het nodig is ben je daarbij doortastend en duidelijk. Daarnaast doe je watermetingen, maak je schoon rondom het bad en in de kleedkamers en douches en toiletten. Ons doel is om gasten onbezorgd te laten genieten. Gastvrijheid en betrokkenheid bij onze gasten, vrijwilligers en collega’s is daarbij ontzettend belangrijk.

Wat krijg jij daarvoor terug?
Een plek in een gezellig team van toezichthouders/zweminstructeurs, kassa-/kioskmedewerkers en vrijwilligers. Je hebt een afwisselende functie voor gemiddeld 12 uren per week, waarvan eens per twee weken een middag in het weekend en iedere week een ochtenddienst en een middag-/avonddienst. Bij mooi weer, bij ziekte en/of in de vakanties ben je bereid extra te werken. We vallen onder de CAO Recreatie, je krijgt vakantiegeld, eventueel een reiskostenvergoeding (volgens richtlijnen CAO) en je bouwt pensioen op. Je mag gratis zwemmen in ons bad en meedoen aan activiteiten, en tijdens werktijd krijg je korting op aankopen in de kiosk.

*bijv. : Lifeguard of Sport & Bewegen niveau 4 met aantekening zwemmen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 25 januari 2021 je c.v. en motivatie naar info@bosbadnoordsleen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Noord-Sleen
Provincie: Drenthe
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stichting Bosbad Noord-Sleen

Bosbad Noord-Sleen ligt in de bossen van het Slenerzand in de gemeente Coevorden. Het verwarmde openluchtbad heeft een mooie glijbaan en een ruime speel- en zonneweide. Daarnaast is er een kiosk waar je terecht kunt voor een drankje en hapje. Het zwembad is geopend van 1 mei tot ongeveer half september. Er worden vele activiteiten georganiseerd en jaarlijks worden er zo’n 25.000 bezoekers verwelkomd. Het Bosbad is een stichting welke wordt bestuurd door een bestuur van vrijwilligers.

In ons bad heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten, vrijwilligers en collega’s staat hierbij op nummer één!

Voor meer informatie www.bosbadnoordsleen.nl.

Het beheersen van de juiste zwemwaterkwaliteit