Bosbad (Emmeloord) zoekt Toezichthouder

Functie
Als toezichthouder bewaak je een goede gang van zaken bij het zwemmen en de veiligheid van de gasten. Je zorgt voor de naleving van regels op het gebied van hygiëne en veiligheid in het zwembad. Samen met collega’s ben je ook verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van het zwembad en de faciliteiten. Schoonmaken en opruimen horen daarom ook bij je werk. Je treedt met overtuiging en tact op naar de gasten van het Bosbad.

Je profiel
Voor de functie van toezichthouder heb je een diploma Lifeguard, KNBRD A-diploma ‘zwemmend redden’, zwemonderwijzer C.I.O.S of MBO Sport en Bewegen nodig. Wanneer je geen van deze diploma’s hebt, maar wel gemotiveerd bent en bereid om één van deze diploma’s te halen, dan nodigen we je ook uit te solliciteren. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Het Bosbad biedt je een leuke, afwisselende baan in een prachtig zwembad in Emmeloord met een salaris conform de cao Zwembaden. Je krijgt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het aantal uren is flexibel, met een minimaal aantal van 4 per week.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 4 oktober je c.v. en motivatie naar syp.warners@bosbad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Emmeloord
Provincie: Flevoland
Dienstverband: Vast
Uren: 0-8 uur
Salarisindicatie: in overleg

Bosbad

Het Bosbad is één van de grootste recreatieve sportvoorzieningen in regio Flevoland. Jaarlijks komen 150.00 bezoekers naar het zwembad. Zwemplezier, dat is waar het in zwembad Het Bosbad in Emmeloord (Flevoland) om draait. Wekelijks komen jong en oud naar ons zwembad voor zwemles, aquasporten, ouder-kind zwemmen, therapiezwemmen, kinderfeestjes en vrijzwemmen. Bosbad B.V. is exploitant van zwembad Het Bosbad. Het Bosbad heeft zowel binnen- als buitenbaden en een ruim voorzieningenniveau. Het heeft twee instructiebaden; een 25 mtr. bad met 6 banen, een gedeeltelijk beweegbare bodem en twee duikplanken; een therapiebad voorzien van alle moderne mogelijkheden; een uitgebreid buitenzwembad van maar liefst 1288 m2, met twee glijbanen, twee peuterbaden en grote zonneweide. In het zomerseizoen zijn zowel binnen- als buitenbad geopend.

Voor meer informatie www.bosbad.nl.
Hellebrekers