Bosbad (Emmeloord) zoekt Medewerker Technische Dienst

Functie
Als Medewerker Technische Dienst bij het Bosbad in Emmeloord ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzorging van het gebouw en het terrein. In nauwe afstemming en in samenwerking met onze technisch beheerder, zorg je ervoor dat de technische staat van de installaties voldoet aan de gestelde eisen. Je signaleert storingen en verricht eenvoudige reparaties. Schoonmaken en opruimen horen deels bij je werk, zo blijft de accommodatie er tiptop uitzien. Je bent collegiaal ingesteld en deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service.

Je profiel
Je hebt minimaal een mbo-diploma Techniek niveau 2 en hebt kennis van installaties. Ook ben je in het bezit van een VCA- en VOP-certificaat. Jij bent iemand die aandacht heeft voor details. Je hebt twee rechterhanden en blijft ook geconcentreerd bij routinematige werkzaamheden. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Het Bosbad is een leuk bedrijf om voor te werken. In een gezellige sfeer zet je samen met collega’s de schouders eronder. Wij bieden je een salaris conform de cao Zwembaden. Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Als Medewerker Technische Dienst werk je 24 uur per week, maar als je wilt, kan dat aantal in combinatie met zwemonderwijs- en/of toezichttaken worden uitgebreid.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 4 oktober je c.v. en motivatie naar  directeur@bosbad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Emmeloord
Provincie: Flevoland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Bosbad

Het Bosbad is één van de grootste recreatieve sportvoorzieningen in regio Flevoland. Jaarlijks komen 150.00 bezoekers naar het zwembad. Zwemplezier, dat is waar het in zwembad Het Bosbad in Emmeloord (Flevoland) om draait. Wekelijks komen jong en oud naar ons zwembad voor zwemles, aquasporten, ouder-kind zwemmen, therapiezwemmen, kinderfeestjes en vrijzwemmen. Bosbad B.V. is exploitant van zwembad Het Bosbad. Het Bosbad heeft zowel binnen- als buitenbaden en een ruim voorzieningenniveau. Het heeft twee instructiebaden; een 25 mtr. bad met 6 banen, een gedeeltelijk beweegbare bodem en twee duikplanken; een therapiebad voorzien van alle moderne mogelijkheden; een uitgebreid buitenzwembad van maar liefst 1288 m2, met twee glijbanen, twee peuterbaden en grote zonneweide. In het zomerseizoen zijn zowel binnen- als buitenbad geopend.

Voor meer informatie www.bosbad.nl.
EasySwim Peuter Survival