Aquacentrum Malkander zoekt Zwemdocent

Vind jij het mooi om zwemonderwijs te verzorgen voor verschillende doelgroepen? Lever je graag een bijdrage aan het lesprogramma en vind je ontwikkeling belangrijk? Dan is de vacature van Zwemdocent wellicht wat voor jou!

Wie zijn wij?

Aquacentrum Malkander is een overzichtelijke zwemschool. Aquacentrum Malkander biedt naast banen zwemmen en recreatief zwemmen, verschillende activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan aquasporten, aquapret en zwemchallenges. Binnen Aquacentrum Malkander werk je samen met collega’s die graag meedenken en zeer betrokken zijn bij de zwemschool.

Wat ga je doen?

Als Zwemdocent geef je zwemonderwijs aan groepen leerlingen (ouder-kind, kleuters, kinderen en volwassenen), zowel in schoolverband als in de particuliere lessen volgens het bestaande lesplan. Met een collega en/of de zwemschoolcoördinator verricht je de voorselectie proefzwemmen, waarna afgezwommen kan worden. Samen met een collega ben je examinator tijdens het diplomazwemmen. Daarnaast verstrek je informatie aan onderwijzers, ouders en/of verzorgers van leerlingen inzake de vorderingen volgens de vooraf afgesproken richtlijnen. Je houdt het leerlingvolgsysteem voor de lesgroepen up-to-date.

Ook geef je diverse aquasportlessen en begeleid je doelgroep activiteiten. Je levert een bijdrage aan het lesprogramma door inbreng tijdens werkoverleggen je werkt mee aan de uitvoering van incidentele activiteiten en evenementen. Naast deze taken bekleed je tevens de functie van lifeguard, en zorg je voor een veilige, schone en leuke zwembadomgeving. 

Wat breng je mee?

  • Minimaal MBO 4+ werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding tot zwemonderwijzer Diploma NRZ, Lifeguard, EHBO en BHV of je bent bereid dit te halen;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandige en enthousiaste collega.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Uitdagende functie binnen een enthousiast team;
  • Je ontvangt een salaris volgens de CAO Vermo. De functie is ingeschaald in schaal 5. Het maximum salaris in schaal 5 is €2.873,- op basis van 36 uur (afhankelijk van je kennis en ervaring). Het kan voorkomen dat je het eerste jaar in een aanloopschaal geplaatst wordt (afhankelijk van ervaring);
  • Goede opleidingsmogelijkheden, een pensioenregeling bij APB en een Accres Card met o.a. gratis toegang tot de zwembaden van Accres;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 1.500 – € 2.000

Accres

Accres beheert, onderhoudt en exploiteert maatschappelijk vastgoed voor diverse (gemeentelijke) opdrachtgevers én is dé partij in Apeldoorn als het gaat om het stimuleren en organiseren van een actieve leefstijl vanuit Sportservice Apeldoorn. De locaties zijn plekken in Apeldoorn, Almelo en Enschede waar mensen kunnen beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren. Denk aan Openluchtbad Boschbad, Kinderboerderij Malkenschoten (Binky), Aquacentrum Malkander of Stadspark Berg & Bos. Daarnaast denken we mee in de beleidsdoelstellingen van onze opdrachtgevers en zetten we dit beleid om in concrete acties. Zo werken we vanuit 9 totaalconcepten die onderling samenwerken (zwembaden, kinderboerderijen, sportaccommodaties, wijkcentra, family entertainmentcenters (ZERO55), parkeren en parkbeheer, sportservice, vastgoed beheer en evenementen).  Accres is een betrouwbare-, ondernemende partner met ambitie en we houden van resultaten; financieel, maar ook sociaal-maatschappelijk. Die resultaten maken wij zoveel mogelijk meetbaar.

Kijk voor meer informatie op www.accres.nl


advertentie

Praktijkdag risicoanalyse en beheersplan zwembaden – 13 april