AmstelveenSport zoekt Zweminstructeur voor De Meerkamp

Als Zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor de verzorging van zwemlessen aan kinderen en/of volwassenen en communiceer je met de ouders en andere betrokkenen. Samen met je collega’s zorg je voor een plezierige werksfeer, die er toe leidt dat de bezoekers, groot en klein, zich welkom blijven voelen.

De zwemlessen worden volgens de nieuwste methodes en richtlijnen van de NPZ/NRZ gegeven. Vanuit je ervaring en je praktijkinzicht lever je input ter verbetering van het lesniveau van de verschillende doelgroepen. Het contact tussen Zweminstructeur en o.m. ouders van de kinderen die zwemles van ons krijgen, vinden wij belangrijk. Tussen de zwemlessen door hebben wij dan ook standaard 15 minuten extra tijd ingeroosterd waarin je contact kan leggen met ouders en vervolgens de volgende groep kinderen kan ontvangen.

Tijdens de zwemlessen en andere activiteiten borg je de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, indien nodig voer je EHBO handelingen uit. De zwemomgeving schoon en uitnodigend houden tijdens de dienst en het houden van toezicht tijdens recreatieve openstelling behoren uiteraard ook tot je werkzaamheden.

Binnen onze accommodatie verzorgen we naast de zwemlessen diverse sportlessen voor verschillende doelgroepen. Indien je hier nog geen of weinig ervaring in hebt, bieden we de mogelijkheid om je hier in te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding voor Zweminstructeur (NBZ, ROC, ALO of CIOS).
  • Je bent in het bezit van een diploma zwemmend redden en hebt een geldig EHBO diploma inclusief reanimatie, of bent bereid dit diploma snel te behalen.
  • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte instelling, je bent open en vriendelijk in de omgang met onze gasten en collega’s.
  • Je bent kritisch en gedreven in het bewaken van de voortgang van je werkzaamheden en kunt makkelijk schakelen.
  • Je stelt je betrokken op, collegialiteit is voor jou belangrijk en je hebt een goede dosis humor.
  • Werken op onregelmatige tijden doordeweeks, in de avonden en de weekenden is voor jou goed in te passen.

Wat bieden wij?

Iedereen in beweging krijgen in Amstelveen, daar gaan we voor. Met deze leuke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons gedreven team wat opereert in een informele omgeving.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de Cao Zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 6, met een maximum van € 3.125,10 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je ontvangt 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en we bieden je 27 vakantiedagen op jaarbasis.
Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

AmstelveenSport

AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Een enthousiaste groep medewerkers stimuleert alle inwoners van Amstelveen tot sport en bewegen. Het werkveld van sport en bewegen is boeiend en dynamisch. Zo werken we in de wijken en vormen we een netwerk met onderwijs, sportverenigingen en organisaties op het vlak van welzijn en gezondheid.
Een van onze accommodaties is Zwembad De Meerkamp, een groot, toonaangevend zwembad in Amstelveen. Met de vier binnenbaden bieden we jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers een breed scala aan begeleide aqua-activiteiten, verschillende zwemlessen, banenzwemmen, familiezwemmen en diverse spelprogramma’s tijdens de schoolvakanties. In de zomerperiode is tevens ons buiten terrein geopend, met de twee buitenbaden en de grote speelweide zijn er in deze periode volop mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning in de buitenlucht.

Kijk voor meer informatie op www.amstelveensport.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden