Accres (Apeldoorn) zoekt Locatiebeheerder Boschbad

Als Locatiebeheerder zorg je voor een prachtig zomerzwemseizoen in het Boschbad. Je geeft sturing aan het uitvoerend personeel op de locatie en je draagt zorg voor een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken. Je ziet toe op een correcte invulling van het personeelsrooster waarbij de bezetting kwalitatief en kwantitatief geregeld is en het voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Je bewaakt de budgetten en koppelt terug aan de Locatieverantwoordelijke Zwembaden. Je stimuleert het personeel in gastvriendelijk optreden naar de bezoekers en verzorgt mede de contacten voor verhuur en verenigingen. Je signaleert personele en organisatorische knelpunten en doet suggesties om oplossingen te komen. Met betrokkenen controleer en bespreek je de logboeken (toezicht/veiligheid) techniek.

Waarom willen we jou?
We zoeken een zelfstandige, enthousiaste medewerker (MBO) met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die tevens goed in teamverband kan werken. Je hebt ruime ervaring in de zwembadbranche in een vergelijkbare functie. Je kunt coachen en sturen en hebt het plannen en organiseren in de vingers. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.

Daarnaast ben je stressbestendig en besluitvaardig. Ook ben je bereid te werken volgens een rooster op on-regelmatige tijden inclusief de weekenden.

Werktijden en standplaats
De contracturen per week zijn op basis van een jaartotaal. Je werkt gedurende de maanden mei tot en met september fulltime, en compenseert in de wintermaanden. Werktijden, afwijkende uren en werkdagen vinden in afstemming plaats.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch team. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 6 maanden en ontvangt, naast het gebruikelijke arbeidsvoorwaardenpakket, een salaris van minimaal € 1.705,- bruto per maand aanloopschaal 5 en maximaal € 2.729,- (schaal 6) bruto per maand op fulltime basis.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 maart je c.v. en motivatie naar jdevries@accres.nl

Locatie: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Accres Apeldoorn

Accres wil toonaangevend zijn in het beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed en recreatieve voorzieningen. Accres beheert onder andere zwembaden, kinderboerderij-en, sportzalen, wijkcentra en andere voorzieningen. Het Boschbad in Apeldoorn-West is het openluchtbad voor Apeldoorn en omgeving en is geopend van mei tot en met september.

Voor meer informatie www.boschbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
EasySwim Peuter Survival