Accres Apeldoorn zoekt Allround zwemdocent

Als allround zwemdocent leer je kleine en grote gasten zwemmen, geef je training, begeleid je groepen, en ben je ook als toezichthouder altijd attent en gastvrij voor al onze bezoekers. Je geeft zwemonderwijs aan groepen leerlingen (ouder-kind, kleuters, kinderen en volwassenen), zowel in schoolverband als in de particuliere lessen volgens het bestaande lesplan. Met een collega en/of de zwemschool-coördinator verricht je de voorselectie proefzwemmen, waarna afgezwommen kan worden. Tevens fungeer je samen met deze collega als examinator tijdens het diplomazwemmen.
Daarnaast verstrek je informatie aan onderwijzers, ouders en/of verzorgers van leerlingen inzake de vorderingen volgens de vooraf afgesproken richtlijnen. Je houdt het leerlingvolgsysteem voor de lesgroepen up-to-date. Je geeft diverse aquasportlessen en je begeleidt doelgroep-activiteiten. Je levert een bijdrage aan het lesprogramma door inbreng tijdens de werkoverleggen en aan de uitvoering van incidentele activiteiten en evenementen. Naast deze taken bekleed je tevens de functie van lifeguard, en zorg je voor een veilige, schone en leuke zwembadomgeving.

Waarom willen wij jou?
We zoeken een enthousiaste allround zwemdocent die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en goed in teamverband kan samenwerken. Je hebt kennis van EHBO en BHV en bent uiteraard volledig op de hoogte van het zwemonderwijs.

Ben je?

  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Initiatiefrijk
  • Gedisciplineerd

Wanneer?
We zouden het fijn vinden als je zo snel mogelijk zou kunnen beginnen.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch team. Je krijgt bij aanvang een contract voor bepaalde tijd en ontvangt, naast het gebruikelijke ar-beidsvoorwaardenpakket, een salaris van minimaal € 1.657,- bruto per maand (aanloopschaal 4) en maximaal € 2.599,- (aanloopschaal 5).

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 maart je c.v. en motivatie naar sollicitaties@accres.nl

Locatie: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 1.500,00 – € 2.000,00

Accres Apeldoorn

Accres is toonaangevend in het beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed en recreatieve voorzieningen. Accres is hét merk als het gaat om maatschappelijke oplossingen en re-creatieve activiteiten voor jong en oud.

Voor meer informatie www.malkander.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variopool