Stichting Sportkompas Brummen zoekt Zwemonderwijzer

In een land met zoveel water als Nederland is kunnen zwemmen een echte life-saver. Bij Stichting Sportkompas bied jij kinderen én volwassenen een veilige basis. Van het watervrij maken van de allerkleinsten tot het aanleren van zwemmend redden.

Maar ook werk jij samen met onze gasten aan hun vitaliteit. Sporten, bewegen en gezelligheid zijn voor onze bezoekers en jou natuurlijk heel belangrijk.

Je laat iedereen het plezier van water ervaren. Je verzorgt activiteiten en aquasportlessen en je houdt toezicht tijdens recreatief zwemmen. Het zwembad schoonhouden en ouders en kinderen te woord staan pak je er gewoon bij. Jij bent het aanspreekpunt voor zwemles en het visitekaartje van ons zwembad.

Zwemonderwijzer bij Sportkompas is een superleuke baan voor iedereen die flexibel, verantwoordelijk en sociaal is. Spreek gerust jouw voorkeur uit voor het aantal dagen en uren dat je wilt werken.

We zoeken naar collega’s die aan de volgende criteria voldoen. Kun je niet alle hokjes aanvinken? Dan helpen we je graag met de benodigde opleidingen en cursussen.

  • Diploma zwemonderwijzer met modules 1, 2 en 3
  • EHBO- en BHV-diploma en je kunt een AED bedienen
  • Certificaat reddend zwemmen voor lifeguard of zwembaden
  • Representatieve en sportieve houding
  • Flexibele instelling, sociaal hart en goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden je een prima salaris, mogelijkheid tot ontwikkelen als je dat wilt, leuke collega’s en een gevarieerd aanbod van activiteiten. 

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Brummen
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Stichting Sportkompas

Een plek om te sporten en te bewegen voor iedereen in de gemeente Brummen, dat is wat Stichting Sportkompas biedt. Het is onze missie om sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen te stimuleren en op die manier de leefbaarheid in alle dorpen en kernen in onze gemeenschap te vergroten. Dat doen we in ons zwembad, onze sportzalen en met onze Sportservice.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingsportkompas.nl/rhienderoord


advertentie

Splash Software