Recron sluit zich aan als partner bij Leisure & Sport Totaal

Kwam Ahoy Rotterdam al eerder tot een samenwerkingsverband met de Vereniging Sport en Gemeenten, inmiddels heeft ook RECRON zich verbonden aan Leisure & Sport Totaal, de vakbeurs voor de leisure-industrie. RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, vertegenwoordigt circa 85% van de omzet binnen de recreatiebranche en is hiermee een belangrijke partner voor Leisure & Sport Totaal.

Ahoy Rotterdam is zeer verheugd over de hernieuwde aansluiting van RECRON. Het vertrouwen vanuit RECRON is mede te danken aan de ondersteuning van andere partijen uit de leisurebranche, w.o. NOC*NSF, NPZ|NRZ, VSG en Koninklijke Horeca Nederland. Exhibition Manager Saskia Vernooij: “Met de medewerking van RECRON is de vakbeurs sterk vertegenwoordigd in de leisurebranche. Alle segmenten van de beurs (aqua, recreatie, sport, wellness en facilities) zijn nu betrokken door een overkoepelende brancheorganisatie. Een uitermate sterk fundament voor de toekomst van de beurs.”
RECRON zal tijdens Leisure & Sport Totaal aanwezig zijn op de beurs, alsmede een inhoudelijke bijdrage leveren aan het kennisprogramma met het project Gastvrij Nederland. Voor meer informatie: www.recron.nl of www.gastvrijnederland.net

Leisure & Sport Totaal is de Nederlandse totaalvakbeurs waar de professionele bezoeker alles onder één dak vindt op het gebied van aqua, recreatie, sport, wellness en facilities. De interactie op de demopleinen op de beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige kennisprogramma maken Leisure & Sport Totaal de ultieme ontmoetingsplaats voor beslissers, beleidsmakers, netwerkers en ondernemers in de vrijetijdsindustrie.
Voor meer informatie: www.leisuresporttotaal.nl

 
 RBI Corrosion