Meld jouw accommodatie vandaag nog aan voor de ZwembadBranche Awards 2019

In de zwembranche krijg je meestal eer van je werk. Enthousiaste ouders, blije kinderen, fanatieke sporters, fitte ouderen. Toch willen wij graag eens extra stilstaan bij onze branche waar veel mensen werken met passie voor hun vak. Mensen die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. Daarom hebben wij de ZwembadBranche Awards geïntroduceerd. Ook dit jaar zullen wij deze weer uitreiken. In verschillende categorieën gaan wij daarom op zoek naar uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? De Awards zullen 8 oktober tijdens de ZwembadBranche Dag worden uitgereikt.

Lees ook: ZwembadBranche Awards 2018: And the winner is….

Gouden Zeepaardjes

Binnen elke categorie kun je kans maken op een award: een gouden Zeepaardje. Het enige visje met een nek is een opvallende verschijning onder water. Het kan rechtop zwemmen, zich net als een kameleon aanpassen aan zijn omgeving en zelfs licht geven in het donker. De zeepaardjes zijn daarmee op vele fronten uitblinkers. Hiermee staan zij synoniem voor datgene wat wij zoeken in de branche: je nek uit durven steken, onderscheidend zijn en een beetje eigenwijs. Oftewel, accommodaties én professionals die in de zwembranche het verschil maken.

Categorieën

  • Beste zwemlesteam
  • Beste accommodatie zowel binnen als buiten (gebaseerd op bezoekersaantallen)
  • Beste zwemschool
  • Beste zwembad als onderdeel van een multifunctionele accommodatie of recreatiepark
  • Meest klantvriendelijke accommodatie
  • Persoonlijkheid van het jaar

Aanmelden

Voldoet jouw zwembad of team aan deze criteria? Meld je dan aan voor de ZwembadBranche Awards. Kijk voor meer informatie en deelname op www.zwembadbranche.nl/awards
Hellebrekers