Van Dorp

Van Dorp Zwembadtechniek richt zich op het installeren, beheren, onderhouden en verduurzamen van alle techniek in zwembaden. Denk dan aan waterbehandelingsinstallaties, waterattracties, klimaatinstallaties en elektrotechnische installaties. Ook beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij kunststof leidingwerk voor fabriceren (prefab).

Wij hebben veel ervaring met het meerjarenonderhoud van bestaande installaties, maar kunnen u ook van dienst zijn met het ontwerp en de realisatie van een duurzaam zwembadconcept. Dit onderwerp is vanwege de huidige energieprijzen en duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid actueler dan ooit.

Wist u bijvoorbeeld dat wij al heel wat gemeenten en recreatieparken hebben geholpen met de transitie naar een rendabel gasarm of gasloos zwembadconcept? Neem gerust een kijkje op onze website vandorp.eu/nieuws-klanten voor een aantal referenties.

Heeft u behoefte aan een totaalinstallateur die u kan helpen met de nieuwbouw, renovatie of het onderhoud van uw zwembad? Of wilt u meer weten over duurzame technieken om uw zwembad gasloos of gasarm te maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactgegevens

Adres

Staarten 8, 5281 PL Boxtel

GPS

51.5790947, 5.3078111

Reactieformulier