11 oktober - ZwembadBranche Dag

Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsplannen voor een sport- en recreatiecomplex met zwembad en/of wellnesscentra? Dan is Hollander Techniek uw partner. Wij verzorgen het advies, het ontwerp, de realisatie en het technisch beheer op het gebied van gebouwinstallaties- en zwembadtechniek.

Bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zwembaden, wellnesscentra, sporthallen en recreatiecomplexen komt veel kijken. Wij weten als geen ander welke uitdagingen er op uw pad komen. Vrijwel alle technische onderdelen in een gebouw kunnen wij multidisciplinair oppakken, zoals elektrotechniek, werktuigbouw, zwembadtechniek en beveiliging. Maar ook voor een gebouwbeheersysteem en ICT-vraagstukken kunt u bij Hollander Techniek terecht. Ons doel is uw optimaal adviseren en ontzorgen van advies tot nazorg. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving waardoor uw sportcomplex veilig is voor mens en milieu.

Bij Hollander Techniek gaan we altijd voor de beste prijs-kwaliteit verhouding met duurzaamheid als uitgangspunt. Dankzij innovatieve watersystemen, een optimale luchtkwaliteit en een gebouwbeheersysteem, kunt u de energie- en exploitatiekosten laag houden en uw CO2-uitstoot reduceren. Een win-win situatie! Daarnaast lopen wij voorop als het gaat om duurzame technologieën in zwembaden. Onze specialisten op het gebied van duurzaamheid denken graag met u mee over hoe wij uw zwembad zo duurzaam mogelijk kunnen maken.

Contactgegevens

Adres

Boogschutterstraat 30, 7324 AG, Apeldoorn

GPS

52.2414992269, 5.98237752914

Reactieformulier