Leisure & Sport Totaal Award 2009

Leisure & Sport Totaal Award in het teken van multifunctionaliteit! Heeft u de meest bijzondere Multifunctionele Accommodatie (MFA) binnen de sport- en vrijetijdssector, of levert u een onderscheidend product of dienst ten behoeve van een MFA? Geef u dan op voor de Leisure & Sport Totaal Award. De Leisure & Sport Totaal Award staat dit jaar in het teken van multifunctionaliteit, een actueel thema in de sport- en leisurebranche. Nederland telt een toenemende aantal van accommodaties met een multifunctioneel karakter. Op sportgebied zijn voorbeelden van wereldklasse bekend als het nationaal zwembadcentrum De Tongelreep, of turncomplex FlikFlak. Maar ook in de hotellerie, in de wellness sector, in de fitness branche, etc. en uiteraard op het gebied van recreatie is groeiend aantal voorbeelden van geslaagde integratie van meerdere functies in één accommodatie. Multifunctionaliteit is ook de rode draad in het zeer uitgebreide programma dat de professionele bezoeker tijdens de beurs kan volgen.

Uw organisatie aanmelden of een ander voordragen
Bedrijven die met een product of dienst een bijzondere bijdrage leveren aan een multifunctionele accommodatie dan wel zelf een multifunctionele accommodatie beheren worden uitgenodigd om zich aan te melden. Het is ook mogelijk om een ander bedrijf voor te dragen. Aanmeldingen dienen uiterlijk 1 oktober binnen te zijn. Uit alle inzendingen worden drie bedrijven genomineerd.

Een deskundige jury zal de inzendingen onder andere beoordelen op zaken als:

  • hoe maakt u optimaal gebruik van de ruimte (koppeling sectoren mogelijk: wonen, onderwijs, sport, recreatie, zorg & welzijn, etc)
  • inhoudelijke afstemming tussen partijen
  • optimale bundeling verenigingsleven
  • wat maakt uw accommodatie uniek/onderscheidend
  • hoe zorgt u voor ‘beleving’ in uw accommodatie

De Leisure & Sport Totaal Award is een initiatief van Ahoy Rotterdam in samenwerking met uitgevers LMCG en NRIT Media. De Award-uitreiking vindt plaats in het kader van de grootste Nederlandse totaalvakbeurs Leisure & Sport Totaal die van 16 t/m 18 november a.s. in Ahoy Rotterdam plaatsvindt. De winnaar wordt op 17 november, tijdens de beurs Leisure & Sport Totaal in Ahoy Rotterdam, bekend gemaakt.

Wilt u meedoen of een bedrijf aanmelden? Klik hier voor het aanmeldformulier

 
 “VConsyst”