Laco koopt 50% aandeel Laco sportcentrum Kroonenburg

Op 30 november 2010 heeft Van Kroonenburg Bouwgroep B.V. haar aandelenpakket van 50 procent in Laco Oirschot B.V. verkocht aan Laco Nederland B.V. Hierdoor is Laco Nederland B.V. 100 procent aandeelhouder van Laco Oirschot B.V. Van Kroonenburg Bouwgroep B.V. zal zich meer gaan richten op haar kerntaken projectontwikkeling en vastgoedmanagement.

Medewerkers en bezoekers
Laco sportcentrum Kroonenburg in Oirschot biedt ruim 3000 m2 sportoppervlakte met onder andere zwembaden, fitnesscentrum, squashbanen en een buitenbad. De transactie heeft geen consequenties voor de Laco medewerkers en bezoekers van de Laco sportcentrum Kroonenburg.

Laco Nederland B.V.
Laco beheert en exploiteert goed uitgeruste accommodaties met een breed aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Zo’n veertig sport- en vrijetijdscentra in heel Nederland vallen onder de Laco-vlag, waaronder ook sportcentrum Kroonenburg in Oirschot.

Van Kroonenburg Bouwgroep B.V.
Middels haar dochteronderneming, Van Kroonenburg Ontwikkeling B.V., worden met name woningbouwprojecten geïnitieerd, ontwikkeld en gerealiseerd. Van Kroonenburg Bouwgroep B.V, is 100 procent aandeelhouder van Van Kroonenburg Ontwikkeling B.V. Daarnaast belegt zij in en beheert zij onroerend goed en participeert zij in diverse samenwerkingsverbanden.