HEXAGONE voor zwembadreiniging en andere zwembadspecifieke oplossingen

De internationale firma HEXAGONE, een van oorsprong Frans bedrijf, is marktleider in Europa bij de publieke zwembaden op het gebied van bodemstofzuigers. Vandaar dat er bij internationale evenementen vaak een beroep op hen wordt gedaan. Zo zijn recent de zwembadbodems gereinigd tijdens het EK zwemmen in Berlijn, maar ook bij de laatste Olympische Spelen in Londen stond men garant voor optimale condities voor de sporters.

Dit soort evenementen zijn belangrijk in de internationale ambities van de firma HEXAGONE en leveren zeker een grote bijdrage aan de realisatie daarvan. Inmiddels is zo het vertrouwen gewonnen van de zwembadorganisaties in een groeiend aantal bekende steden zoals Parijs, Berlijn, Sydney en Singapore. Ook in andere delen van de wereld timmert men hard aan de weg om een mondiale speler te worden. Daar hoort natuurlijk ook een sterke positie in de Benelux bij.

Een pijler onder het succes van HEXAGONE zijn de nieuwe producten, die speciaal zijn ontwikkeld om langdurig te functioneren in een veeleisende zwembadomgeving. Deze producten worden in eigen huis ontwikkeld of samen met partners. HEXAGONE is actief op het gebied van zwembadreiniging (bodem, perron en waterbehandeling), gehandicapten (liftsystemen en zwembadrolstoelen) en veiligheid (m.n. badmeesterstoelen). In totaal heeft het bedrijf recentelijk vier patenten ingediend in bijna 40 landen.

Voorbeelden van deze innovaties zijn ook op de komende Zwembadbranche dag te zien met nieuwe producten als speciaal voor zwembaden ontwikkelde badmeesterstoelen, mobiele geluidssystemen voor aquasport en kleine snelle wasdrogers voor badkleding. Ook laten we daar een deel van het enorme assortiment van Aqquatix zien, onze partner op het gebied van aquasport artikelen.

Met de bovenstaande oplossingen maakt Hexagone het u mogelijk om bestaande zwembadtaken te verlichten en mogelijk ook nieuwe omzetkansen aan te boren. Vooral op het gebied van aquasport zijn er volop mogelijkheden om nieuwe markten voor het zwembad aan te boren zoals revalidatie via fysiotherapie, gehandicaptenzorg, een compleet assortiment ‘natte’ fitness ter vervanging van ‘droge’ fitness (intensiever en beter voor de gewrichten) en extra trainingsmethodieken voor uw verenigingen zoals aquawallgym voor waterpolo. Dit zijn vaak activiteiten die de bezettingsgraad overdag zouden kunnen verhogen (mogelijk als alternatief voor het schoolzwemmen).

Kortom, Hexagone staat voor goede kwaliteit met producten speciaal ontwikkeld voor zwembaden. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door snelle service bij u op locatie door onze eigen service organisatie gevestigd in het Brabantse Oosterhout. Innovatie, kwaliteit en service op locatie vormen de basis voor het wereldwijde vertrouwen dat veel klanten reeds hebben geschonken in Hexagone.

Voor meer informatie: www.hexagone-benelux.nl